Lifecoach logo

Judith Porcelijn

Den Haag

XLence-coach | Hypnotherapeute | NLP coach

Neem contact op

  Wil jij dit ook?

  Klanten komen bij mij om

  • meer invloed te kunnen uitoefenen
  • hun mogelijkheden uit te breiden en te benutten
  • te werken aan meer zelfvertrouwen
  • nare ervaringen tot het verleden te laten behoren
  • beter eigen keuzes te maken
  • zichzelf niet langer als slachtoffer zien, maar in actie te komen
  • te leven vanuit kracht

  Over Judith Porcelijn

  Na een complexe jeugd, waarin ik heel wat -gogen en -peuten versleten heb, een fulltime carrière in het onderwijs en een lange, moeizame relatie kwam ik mijzelf tegen op de bodem van de put: de welbekende burn-out. Een paar maanden later zat ik bij een Life coach. En wat zij tegen mij zei heeft mijn leven veranderd.

  Lees meer!

  Het aanbod van Judith

  EénopéénLifecoaching

  Je hebt een drukke baan en daarnaast ook nog een gezin om voor te zorgen. De balans tussen je werk en privéleven is ver te zoeken. Je rent maar door en ’s avonds plof je uitgeput op de bank of in bed. Tijd voor jezelf en wat belangrijk is voor jou heb je niet. Hier moet verandering in komen, maar hoe?

  Tijdens jouw één op één Life coachtraject, werk je samen met mij aan actuele situaties. Je verkrijgt inzichten over waar je gedrag, valkuilen en patronen vandaan komen. Dit is belangrijk, opdat jij leert van het verleden en dus richting de toekomst veranderingen kan bewerkstelligen. Dat is groei.

  Je krijgt direct handvatten om toe te passen en je werkt stap voor stap aan de veranderingen zoals jij die voor ogen hebt.

  Na elke sessie ervaar jij meer rust in je hoofd en in je lijf en maak je keuzes die jou blij en gelukkig maken.

  Vraag een kennismakingsgesprek aan door op de button hieronder te klikken. Ik adviseer je graag over het aantal sessies voor het beste resultaat.

  Carrièresupport

  Als ondernemer, manager of HR-medewerker heb je helaas soms te maken met medewerkers die niet goed functioneren, ziek worden of uitvallen.

  Wist je dat een zieke medewerker gemiddeld 250 euro per dag kost? Voorkom frustratie en bespaar kosten door te investeren in de ontwikkeling van intermenselijke vaardigheden met Carrièresupport.

  Ik heb geen wachtlijst, dus start vandaag nog met coaching on the job.

  Voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden, klik op de link hieronder.

  Consolidatietraject

  Nadat jij meer inzichten hebt gekregen en veranderingen hebt doorgevoerd tijdens Lifecoaching, kom je in de consolidatiefase. In deze fase moet je het alleen doen, waardoor stagnatie en terugval jouw grootste uitdaging wordt.

  Daarom helpen wij je middels dit traject om de door jou behaalde resultaten te continueren, signaleren wij mogelijke valkuilen en begeleiden wij je om eventueel terugval in oude patronen te voorkomen.

  Neem contact met mij op, ik vertel je er graag meer over.

  Onze klanten over Judith

  B. over haar Life coachtraject

  "'Sterk' is echt het perfecte woord om het werk van Judith te beschrijven. Na een persoonlijk traject met haar voel ik me 'sterk en zeker'. Haar geduld, ervaring, vrolijkheid en scherpe vragen hebben me geholpen om weer vertrouwen in mezelf te hebben en het verleden dáár te laten zijn waar het hoort."

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.

  Kom in contact!