Lifecoach logo

Saskia Bosker

Alphen a/d Rijn

NLP coach | Holistisch therapeut

Neem contact op

  Wil jij dit ook?

  Klanten komen bij mij om

  • zichzelf beter te leren kennen
  • relaties te verdiepen
  • te leren zichzelf open te stellen
  • gesprekken met meer diepgang te creëren
  • inefficiënte patronen te veranderen
  • te leren voelen
  • hun masker af te zetten en zichzelf te worden

  Over Saskia Bosker

  Omdat mijn vader in de jaren ’60 voor zijn werk als bouwtechnisch ingenieur naar Zwitserland werd uitgezonden, stond mijn wieg daar. Tijdens mijn eerste levensjaren werd hij helaas erg ziek. Er volgden vele ziekenhuisbezoeken en toen ik zes jaar oud was overleed hij op 36-jarige leeftijd.

  Lees meer!

  Het aanbod van Saskia

  EénopéénLifecoaching

  Je hebt een drukke baan en daarnaast ook nog een gezin om voor te zorgen. De balans tussen je werk en privéleven is ver te zoeken. Je rent maar door en ’s avonds plof je uitgeput op de bank of in bed. Tijd voor jezelf en wat belangrijk is voor jou heb je niet. Hier moet verandering in komen, maar hoe?

  Tijdens jouw één op één Life coachtraject, werk je samen met mij aan actuele situaties. Je verkrijgt inzichten over waar je gedrag, valkuilen en patronen vandaan komen. Dit is belangrijk, opdat jij leert van het verleden en dus richting de toekomst veranderingen kan bewerkstelligen. Dat is groei.

  Je krijgt direct handvatten om toe te passen en je werkt stap voor stap aan de veranderingen zoals jij die voor ogen hebt.

  Na elke sessie ervaar jij meer rust in je hoofd en in je lijf en maak je keuzes die jou blij en gelukkig maken.

  Vraag een kennismakingsgesprek aan door op de button hieronder te klikken. Ik adviseer je graag over het aantal sessies voor het beste resultaat.

  Carrièresupport

  Als ondernemer, manager of HR-medewerker heb je helaas soms te maken met medewerkers die niet goed functioneren, ziek worden of uitvallen.

  Wist je dat een zieke medewerker gemiddeld 250 euro per dag kost? Voorkom frustratie en bespaar kosten door te investeren in de ontwikkeling van intermenselijke vaardigheden met Carrièresupport.

  Ik heb geen wachtlijst, dus start vandaag nog met coaching on the job.

  Voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden, klik op de link hieronder.

  Consolidatietraject

  Nadat jij meer inzichten hebt gekregen en veranderingen hebt doorgevoerd tijdens Lifecoaching, kom je in de consolidatiefase. In deze fase moet je het alleen doen, waardoor stagnatie en terugval jouw grootste uitdaging wordt.

  Daarom helpen wij je middels dit traject om de door jou behaalde resultaten te continueren, signaleren wij mogelijke valkuilen en begeleiden wij je om eventueel terugval in oude patronen te voorkomen.

  Neem contact met mij op, ik vertel je er graag meer over.

  Klanten over hun ervaringen met onze coachingstrajecten

  Steeds wat wijzer over mezelf

  Patricia over haar coachtraject

  "De manier waarop jij dingen samenvat en terugkoppelt echt top. Je weet snel tot de kern te komen. Na iedere sessie was ik weer wat wijzer over mezelf geworden."

  Van Blokkade naar Plan

  S.v.A. omgeving Leiden over het traject

  "De training was heel duidelijk en zat goed in elkaar met mooie voorbeelden en filmpjes. Ook jouw begeleiding en aandacht was heel fijn."

  Een prettige ervaring

  Margriet over haar Life coach traject

  "Het aspect 'voelen' heb ik als een enorme meerwaarde ervaren. Want dat moest ik leren. Zoveel prettiger dan alleen maar praten!"

   Wil jij dit ook?

   Keertje kennismaken?

   Woon of werk jij in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Ik sta voor je klaar om je te begeleiden naar méér JIJ! Want jij doet ertoe!

   Laat hiernaast je gegevens achter en ik neem contact met je op.

   Tot dan!

   Saskia

   Lifecoach logo

   Voor succesvol leven en werken.

   Kom in contact!