Lifecoach logo

Creëer jouw ideale leven

door Astrid Koelewijn

Ik wil dit ook!

Eén op één Life coaching

Tijdens mijn één op één Life coachsessies geef ik je de inzichten en handvatten, het zelfvertrouwen en de veerkracht, zodat jij zelfbewuste keuzes maakt waar jij gelukkig van wordt.

Uit onderzoek blijkt dat mensen die gelukkig zijn zelfvertrouwen hebben, veerkrachtig en weerbaar zijn én hun omstandigheden zelf creëren.

Wat kan er bij jou veranderen als jij je eigen geluk in handen zou hebben?

Elk mens maakt in zijn leven de nodige gebeurtenissen mee die weerslag hebben op ons geluksgevoel. Als je merkt dat je je ongelukkig voelt, slecht slaapt, je steeds tegen dezelfde issues aanloopt of problemen in je relatie of business hebt, dan ben je in een vicieuze cirkel beland.

Door zo’n vicieuze cirkel verlies je beetje bij beetje je zelfvertrouwen en je eigenwaarde. Zonde en helemaal niet nodig. Waar het om gaat is dat je jouw vicieuze cirkel gaat doorbreken.

Wil jij:

 • vervullende relaties en vriendschappen hebben
 • promotie maken en ertoe doen
 • ontspannen door het leven gaan
 • soepel met kritiek omgaan
 • goede gesprekken kunnen voeren
 • je grenzen bewaken
 • voor jezelf opkomen
 • met zelfvertrouwen handelen
 • etc.

Lifecoaching is een combinatie van coaching en therapie. Het is dé manier waarbij je bewustzijn verruimt en gaat zien hoe jij jouw vicieuze cirkel kan gaan doorbreken.

Als holistisch therapeut help ik je jouw bewustzijn en begrip te vergroten, eventuele pijnlijke ervaringen te helen en ik help je ontdekken hoe jij verandering in je situatie kan brengen. Jij bepaalt de stappen en het tempo.

Mijn één op één Life coachsessies verbeteren stap voor stap de kwaliteit van je leven en bevordert zowel je fysieke- als je mentale gezondheid.

Wat moet je doen als je niet gelukkig bent?

Als je niet precies weet wáár je moet beginnen, doe je er goed aan een kennismakingsgesprek te plannen. Het is namelijk mijn taak om jouw hulpvraag helder te krijgen en het zo te benoemen, zodat jij er iets mee kan.

Wil jij ook jouw levensgeluk vergroten?

Graag ga ik samen met jou aan de slag om jouw doelstellingen te behalen. Lifecoaching is een holistisch proces in co-creatie. Dat betekent dat wij tijdens een coachsessie een balletje aan het rollen brengen, dat vervolgens in de weken erna blijft doorrollen. Vervolgens kom je weer en geven wij dat balletje opnieuw een zetje. Zo blijft het balletje rollen en zet jij steeds de stappen die nodig zijn om je doelen te behalen.

Mijn holistische één op één Life coachtrajecten bestaan dus altijd uit een serie gezamenlijke Life coachsessies, van gemiddeld anderhalf uur, maar soms ook iets langer. We pakken de tijd die nodig om is het maximale uit de sessie te halen. Want de belangrijkste verandering vindt plaats tijdens de coachsessie zelf.

Maar zoals gezegd, daar blijft het niet bij. Daarnaast geef ik opdrachten om thuis te doen en geef je voorzie ik je van feedback. Dit alles zorgt ervoor dat het balletje blijft rollen.

Al bij ons eerste contact zal je merken dat er ‘iets’ wordt ‘aangezet.’ Voordat wij aan de slag kunnen bespreken wij aan welke doelstellingen jij wilt werken. Aan het eind van ons kennismaking geef ik je een advies over het te volgen Life coachtraject. Deze hangt namelijk af van de aard en de ernst van je hulpvraag.

 

  Wil jij dit ook?

  Samen aan de slag?

  Wacht niet langer, maar doorbreek je vicieuze cirkel. Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

  Tot snel!

  Astrid

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.

  Maak kennis met onze life coaches