Lifecoach logo

Ik doe ertoe!

door Saskia Bosker

Ik wil dit ook!

Heb je het gevoel niet serieus genomen te worden? Wordt jouw mening in de wind geslagen? Of tijdens gesprekken erbuiten gehouden? Dan wordt het tijd dat jij jezelf serieus gaat nemen.

Wil jij fijne relaties, waarin jij gezien en gehoord wordt en jij je krachtige, energieke en doelgerichte zelf kan zijn? Hoe zou je je voelen als men jou werkelijk zou kennen?

Wat kan er veranderen als men jou en jouw mening wel serieus gaat nemen? Om die werkelijke verbinding met anderen te leggen, is eerst de verbinding met jezelf nodig.

Hoe maak ik verbinding met mezelf?

In onze Life coachsessies help ik door naar je te luisteren, je te steunen en te bevestigen. Samen werken wij aan inzichten, ik laat je zien wat er gebeurt en je krijgt handvatten om stap voor stap verbinding te leggen. Eerst met jezelf, je lichaam en gevoelens en emoties, vervolgens begeleid ik je naar meer en werkelijk contact met anderen.

Overlevingsmechanismen en inefficiënte patronen die jij jezelf tijdens je leven hebt aangeleerd, worden tijdens onze gesprekken inzichtelijk en samen gaan wij aan de slag om er nieuwe invulling aan te geven.

Hoe ontstaat echte verbinding?

Wanneer jij steeds meer vertrouwt raakt met alles wat jou jou maakt, dan ga je inzien dat je er wel degelijk toedoet. Daarbij help ik je om dit op een goede manier te communiceren, zodat dit de basis vormt voor fijne, verdiepende gesprekken en werkelijke verbinding met anderen.

Als Life coach, vertrouwenspersoon en sparringpartner werken wij samen, zodat jij overtuigt raakt van je krachtige, energieke en doelgerichte zelf. En dat straal je uit.

Loop je steeds tegen dezelfde issues aan, is de balans tussen werk- en privé ver te zoeken, doe jij ontzettend je best, maar laten anderen je steeds merken dat jij er niet toedoet?

Dan ben ik er om je daarbij te helpen en te begeleiden.

Hoe krijg je meer verbinding?

Zo binnen, zo buiten is een uitdrukking die hierbij opgaat. Meer verbinding is geen kwestie van beter je best doen naar anderen. Werken aan de ‘binnenkant’ is daarom belangrijk voor wat je aan de ‘buitenkant’ wilt bewerkstelligen. Als het vanbinnen klopt, dan volgt de rest vanzelf.

Als Life coach ervaart men mijn open uitstraling als vertrouwen, mijn werkplek als een veilige en rustige setting en mijn nuchtere aanpak met humor als waardevol.

De enige rede waarom we veel dingen niet doen, is omdat we ze niet doen. Het wél doen is een keuze.

Als jij jezelf niet serieus neemt, wie gaat dit dan doen? Dus wacht niet langer en zet die ene stap! De rest doen wij samen.

  Wil jij dit ook?

  Wil jij er toedoen?

  Wil jij uitstralen wie je ook vanbinnen bent? Ook jij hebt recht van spreken en bent het waard om rekening mee te houden.

  Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

  Tot dan!

  Saskia

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.

  Maak kennis met onze life coaches