Lifecoach logo

Life coach in Oud Beijerland

Ben jij op zoek naar een Life coach in de omgeving van Rotterdam? Onze ervaren Life coach in de omgeving van Rotterdam helpt je aan meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en helpt je patronen te doorbreken.

Neem contact met mij op

Zoek je een Life coach omgeving Rotterdam

Woon of werk je in de omgeving van de stad Rotterdam en ben je op zoek naar een gekwalificeerde Life coach? Dan ben je hier aan het goede adres. Veel mensen die op zoek zijn naar verbetering van hun persoonlijke- en professionele leven wonen en/of werken in de omgeving van Rotterdam. Als Life coach in Oud Beijerland sta ik dan ook voor je klaar om jou te begeleiden in het bereiken van jouw doelen.

Als Life coach ben ik werkzaam in de omgeving van Rotterdam en ik help je om in verbinding te komen met jezelf, je lichaam en gevoelens en emoties. Als psychosociaal– en holistisch therapeut begeleid ik je naar nieuwe inzichten, help ik je inefficiënte patronen te doorbreken en nieuwe mogelijkheden en kansen te zien en pakken. Klik op bovenstaande linken, om meer te lezen over wat mijn werkwijze voor jou kan betekenen.

Over Sandra

Mijn naam is Sandra Happé, ik ben 48 jaar, getrouwd en moeder van twee dochters, die inmiddels (jong-)volwassen zijn en studeren.

Vermoeidheid, stress gerelateerde klachten, faalangst en onzekerheid zijn enkele thema’s die van jongs af aan een rol in mijn leven speelden. Door terugkerende, lichamelijke klachten kwam ik op mijn vijftiende bij een holistisch therapeut terecht. De aanleiding was dat ik tijdens iedere tentamenperiode met 40 graden koorts op bed lag.

Ik trof een hele fijne therapeut die goed en ‘anders’ kon luisteren en die de juiste vragen stelde, waardoor ik me gezien, gehoord en begrepen voelde. De fysieke klachten waren de aanleiding om hulp te zoeken, maar we gingen tijdens de sessies vooral aan de slag met de onderliggende thema’s, zoals faalangst en onzekerheid….. Lees hier het hele verhaal van Sandra.

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer over mijn werkwijze. Laat hieronder je gegevens achter en ik neemt contact met je op.

  Wil jij dit ook?

  Meer weten over Life coaching in Rotterdam?

  Wil je meer weten of een kennismakingsgesprek met mij inplannen? Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

  Tot dan!

  Sandra

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.