Lifecoach logo

Versterk je rol

door Judith Porcelijn

Ik wil dit ook!

Elke rol die je vervult brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Wil jij jouw rol zo goed mogelijk vervullen?

Dan ben ik de aangewezen persoon om jou daarbij te begeleiden. Elk mensen heeft blinde vlekken, overtuigingen en angsten die je, bij het vervullen van je rol, in de weg zitten.

Kijk anders naar de wereld en versterk je rol

Als XLence-lifecoach ben ik gespecialiseerd in het onderzoeken en wegwerken van belemmerende gedachten en overtuigingen. Dat doe ik met gesprekken, technieken, oefeningen en eventueel hypnosesessies.

Samen zoeken we naar de pijnpunten in jouw verleden, analyseren we jouw huidige leven en kijken we wat jij nodig hebt voor de toekomst. Jij houdt te allen tijde de regie: er is niemand die beter weet wat goed voor jou is dan jijzelf. Ik stel de vragen en bewaak het proces.

En soms geef ik je huiswerk mee.

Stap voor stap help ik je anders naar situaties kijken, waardoor jij je rol anders kan gaan aanvliegen. Voor betere resultaten, meer impact en voldoening, zowel voor jezelf als voor de ander. Als jij jouw rol versterkt, versterk je die van een ander en creëer je mogelijkheden.

Wat je van me moet weten voor je contact opneemt:

 • Ik ben direct, duidelijk en to the point
 • Ik ben dol op complexe puzzels
 • Samen puzzelen vind ik leuker dan alleen

 

Sterke vrouwen kiezen niet voor de slachtofferrol. Ze vinden zichzelf niet zielig en wijzen niet naar anderen. Sterke vrouwen gaan aan de slag. (Mandy Hale)

 

XLence™ is gebaseerd op NLP en maakt gebruik van onderzoeksresultaten vanuit kwantumfysica, epigenetica, celbiologie en op de ‘nieuwe’ kennis en inzichten rond bewustzijn. XLence™ gaat verder waar NLP stopt.

  Wil jij dit ook?

  Wacht niet langer, maar pak je rol

  Graag maak ik kennis met je en bepreken wij wat jij wilt bereiken.

  Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

  Tot dan!

  Judith

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.

  Maak kennis met onze life coaches