Life coach Aerdenhout

Ben je op zoek naar een holistische Life coach in Aerdenhout? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op!

Ben jij op zoek naar een Life coach in Aerdenhout?

Mijn naam is Frederiek Roodenburgh, 43 jaar, woonachtig in Aerdenhout en moeder van drie kinderen. Voorheen werkte ik als fiscalist bij een beursgenoteerd kantoor. Ondanks een druk gezinsleven en een uitdagende carrière, leefde ik op de automatische piloot. Ik volgde de stroom van verwachtingen en verplichtingen zonder te beseffen dat ik zelf de regie kon nemen over mijn geluk.

Corona en de gezondheid van mijn dochter – die vanaf haar geboorte intensieve zorg nodig had – vormden een keerpunt in mijn leven. Het werd mij duidelijk dat ik keuzes moest maken die beter aansloten bij wie ik werkelijk ben. Ik besloot te stoppen met mijn baan, iets wat doodeng was maar tegelijk de beste beslissing van mijn leven bleek. Dit bracht me dichter bij mezelf en mijn gezin, en leerde mij wat echt belangrijk is.

Mijn transformatie begon toen ik me ging verdiepen in mijn eigen patronen en overtuigingen. Ik ontdekte hoe gebeurtenissen uit mijn jeugd me hadden gevormd. Net zoals velen voelde ik als kind vaak dat ik erbij wilde horen, maar niet altijd gezien of erkend werd. Dat gevoel van niet-toe-behoren en de scheiding van mijn ouders hebben diepe indruk op me gemaakt. Ik besloot als kind om mijn gevoelens te onderdrukken, omdat voelen pijn deed. Maar later in het leven besefte ik dat dit beschermingsmechanisme me juist tegenhield.

Life coach in Aerdenhout voor lichaamswerk

Door energetisch lichaamswerk, pleiadisch lichtwerk en mijn holistische opleidingen, heb ik de verbinding tussen lichaam en geest hersteld. Ik leerde te voelen, in plaats van alles vanuit mijn hoofd te benaderen. Dit bracht me niet alleen innerlijke rust, maar ook de kracht om mijn grenzen aan te geven en vanuit mijn hart te leven.

Deze persoonlijke reis heeft me de waarde laten inzien van kwetsbaarheid, balans en zelfliefde. In mijn praktijk begeleid ik mensen die, net zoals ik, vastlopen in patronen van altijd maar ‘aan’ staan, zich sterk houden en de mening van anderen belangrijker maken dan hun eigen innerlijke stem. Samen gaan we op zoek naar wat jou belemmert, of dit nu fysieke klachten, blokkades of angst betreft.

Herstel de verbinding met jezelf in Aerdenhout

Door energetisch lichaamswerk en lichtwerk help ik je de verbinding met jezelf te herstellen. Het doel is om de wortels van jouw pijn of blokkades aan te pakken, zodat je met meer vrijheid en kracht door het leven kunt gaan.

Herken je jezelf in mijn verhaal? Voel je dat het tijd is voor verandering? Ik nodig je van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Aerdenhout om te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen.

Meest gestelde vragen in Aerdenhout

Wat is het
verschil
tussen coaching en therapie?

Wordt Lifecoaching
vergoed
door de verzekering?

Wat kan ik
verwachten
bij lichaamswerk?

Waarom is luisteren
naar mijn lichaam
belangrijk?

Contact formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Wil jij dit ook?

Neem contact met mij op via:

Zet de eerste stap naar een leven vanuit balans en innerlijke kracht

Stop met altijd ‘aan’ staan en ontdek de kracht van lichaamsgerichte Lifecoaching in Aerdenhout. Onze Life coach Frederiek begeleidt je hierbij.

Vul hiernaast je gegevens in en Frederiek neemt contact met je op.

Voor succesvol leven en werken.