Lifecoach logo

Mental coach

Als personal life coaches vormt mental coaching een belangrijk onderdeel binnen onze praktijken. Mental coaching legt de nadruk op het ontrafelen van gedachteprocessen.

Bekijk onze trajecten

Onze mental coachtrajecten

EénopéénLifecoaching

Je hebt een drukke baan en daarnaast ook nog een gezin om voor te zorgen. De balans tussen je werk en privéleven is ver te zoeken. Je rent maar door en ’s avonds plof je uitgeput op de bank of in bed. Tijd voor jezelf en wat belangrijk is voor jou heb je niet. Hier moet verandering in komen, maar hoe?

Tijdens jouw één op één Life coachtraject, werk je samen met jouw Life coach aan jouw actuele situaties. Je verkrijgt inzichten over waar je gedrag, valkuilen en patronen vandaan komen. Dit is belangrijk, opdat jij leert van het verleden en dus richting de toekomst veranderingen kan bewerkstelligen. Dat is groei.

Je krijgt direct handvatten om toe te passen en je werkt stap voor stap aan de veranderingen zoals jij die voor ogen hebt.

Na elke sessie ervaar jij meer rust in je hoofd en in je lijf en maak je keuzes die jou blij en gelukkig maken.

Vraag een kennismakingsgesprek aan door op de button hieronder te klikken. Wij adviseren je graag over het aantal sessies voor het beste resultaat.

Carrièresupport

Als ondernemer, manager of HR-medewerker heb je helaas soms te maken met medewerkers die niet goed functioneren, ziek worden of uitvallen.

Wist je dat een zieke medewerker gemiddeld 250 euro per dag kost? Voorkom frustratie en bespaar kosten door te investeren in de ontwikkeling van intermenselijke vaardigheden met Carrièresupport.

Onze Life coaches kennen geen wachtlijst, dus start vandaag nog met coaching on the job.

Klik op de button hieronder voor meer informatie en contact.

Mental coaching

Als mental coaches is het onze expertise om je te helpen aan o.a. meer zelfvertrouwen, assertief zijn, grenzen aangeven, stress verminderen, rust in je hoofd, omgaan met gevoelens en emoties, bewustwording, communicatieve vaardigheden en persoonlijke effectiviteit. Kortom; persoonlijke ontwikkeling.

Denken en doen met mental coaching

Onze gedachten komen niet uit de lucht vallen. Gedachten zijn signalen van patronen die verbonden zijn met onze gevoelens. Overtuigingen zijn ‘slechts’ gedachten die we vele malen hebben gedacht. Ook dit wordt een mentaal patroon.

Mental coaching geeft controle over je gedachten

Als gedachten je in de weg zitten, vragen die gedachten om aandacht. Waar komen deze gedachten vandaan. Welke gevoelens en welke patronen liggen hieraan ten grondslag? Als het patroon verandert, veranderen ook de gedachten.

Als mental coaches laten wij je zien en ervaren dat gedachten gekleurd zijn door de gevoelens die eraan ten grondslag liggen. Onze mental coaching helpen je bewust te worden van gedachtepatronen en bijbehorend gedrag. Wanneer je van deze patronen bewust bent en deze in je dagelijks leven leert herkennen, heb je er controle over.

Wil je daarmee aan de slag? Neem contact met ons op. Door de vragen die wij stellen ga je anders denken en ga je aan de slag om jouw persoonlijke doelen te behalen.  Voorkom dat je blijft vastzitten in niet-helpende gedachten, ga je mogelijkheden zien en creëer kansen. Wij begeleiden je hierbij door mental coaching, waardoor je anders leert denken en anders naar situaties gaat kijken.

Wil je weten hoe anderen onze mental coaching hebben ervaren? Hier vind je referenties van klanten.

Wil jij weten hoe jij situaties anders aan moet pakken? Wil je helpende gedachten die jou verder brengen? Kijk voor onze werkwijze bij methodieken of bij ons aanbod voor meer info.

Wil je meer weten of direct onze hulp inschakelen?

Hier vind je een mental coach bij jou in de buurt of vul hier je gegevens in en één van ons neemt contact met je op.

We kijken naar je uit!

Maak kennis met onze mental coaches

Amsterdam
Anne Arbouw
Life coach
 • Holistisch therapeut
 • Lichaamsgericht therapeut
 • Psychotherapeut
Bussum
Barbro van der Ham
Life coach
 • Holistisch therapeut
 • Natuurcoach
 • Ondernemerscoach
 • Schrijfcoach

“De grootste uitdaging in het bereiken van succes ligt niet in het overwinnen van anderen, maar in het overwinnen van jezelf. Door je innerlijke grenzen te verleggen en te werken aan persoonlijke groei, kun je het beste in jezelf naar boven halen en jouw potentieel ten volle benutten.”

Den Bosch
Marly Huisinga
Life coach
 • Holistisch therapeut
 • Hypnotherapeut
 • Life- & Businesscoach
Aerdenhout
Frederiek Roodenburgh
Life coach
 • Lichaamsgericht therapeut
 • Holistisch therapeut
Breda
Dagmar van Pelt
Life coach
 • NLP coach
 • Systemisch analist
 • Begeleider familie-opstellingen

Bekijk onze mental coaches

Bekijk onze mental coaches
Noordwijk
Astrid Koelewijn
Life coach
 • Energetisch therapeut
 • Lichaamsgericht therapeut
 • TA practioner
 • Outdoor Life coach
 • Ondernemerscoach

Klanten over hun ervaringen met onze coachingstrajecten

Lees hier alle ervaringen

“Heel diep en veilig”

J. over haar coachtraject bij Frederiek

“ik weet niet hoe je het doet maar je bent echt heel goed in je lichaamswerk, ook het vinden van de plekken en het effect - magische ervaring, ook wat...” Lees meer

“Heel professioneel met gevoel en humor”

F.B. over haar coachtraject bij Anne

“Ik ben heel blij dat ik bij Anne terecht ben gekomen. Anne is een hele fijne coach die goed luistert naar je verhaal en goed kan samenvatten zodat de...” Lees meer

“Nooit gedacht dat ik dit zou durven”

Miranda over haar coachtraject bij Frederiek

“Je bent een heel fijn, geduldig en lief persoon. Ik voelde mij veilig bij jou, waardoor ik mij open durfde te stellen. Ik heb veel therapieën gehad, m...” Lees meer

“Vertrouwen in mijn eigen keuzes”

B.S. over zijn coachtraject bij Anne

“Je bent een perfect luisterend oor, die iemand gas terug leert nemen, of juist gas erbij wanneer dat nodig is. Verder kan jij op subtiele manier spieg...” Lees meer

“Ik heb genoten van de gesprekken...”

S. over haar coachtraject bij Dagmar

“Dagmar is heel professioneel. Ze luistert aandachtig en schakelt heel snel waardoor ze gauw de vinger op de zere plek legt en tot de kern komt mede do...” Lees meer

Download het e-book én ontvang elke maand tips en inspiratie in je mailbox.

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.