Lifecoach logo

Wat is lifecoaching?

Lifecoaching is een proces waarbij je je eigen leven onder de loep neemt en samen met je Life coach ontdekt hoe jij een effectiever, krachtiger en gelukkiger leven kan scheppen.

Wat is Life Coaching en hoe kan het je helpen?

Als je je ooit overweldigd hebt gevoeld, vastzit in een sleur of je gevoel van richting kwijt bent, kan life coaching precies het juiste zijn om je de begeleiding en steun te geven die je nodig hebt om weer op het goede spoor te komen.

Een levenscoach is een persoon die iemand helpt zijn doelen te identificeren en een plan te maken om deze te bereiken. Ze bieden persoonlijke strategieën die mensen helpen actie te ondernemen voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wat doet een levenscoach?

Een levenscoach kan iemand helpen om zijn sterke en zwakke punten en zijn potentiële kansen en bedreigingen te identificeren. Hij of zij kan hem ook helpen zijn waarden en overtuigingen te begrijpen en te bepalen hoe die zijn doelen kunnen beïnvloeden.

Een levenscoach werkt samen met de persoon om een actieplan op te stellen met specifieke stappen die hij kan nemen om het gewenste resultaat te bereiken. Dit omvat het verstrekken van motivatie en verantwoording, terwijl hij hen ook helpt gefocust te blijven op hun doelen.

Hoe kan levenscoaching jou helpen?

Life coaching is om vele redenen nuttig. Het kan duidelijkheid verschaffen over wat belangrijk is in je leven, je helpen gebieden te identificeren waarin je wilt groeien, je inzicht geven in hoe je die doelen kunt bereiken. Maar ook structuur bieden voor het maken van actieplannen, daar waar nodig verantwoording laten afleggen, je helpen effectiever met stress om te gaan, je zelfvertrouwen en zelfbewustzijn vergroten.

Met als resultaat dat je positieve veranderingen in gedragspatronen gaat creëren, gezondere leefgewoonten ontwikkelt in tijdmanagement of leefstijl, maar ook relaties verbetert en bevordert met familieleden of collega’s – de lijst gaat maar door!

Ongeacht in welke levensfase je je bevindt of welke uitdagingen er zijn op je weg tegenkomt – of het nu gaat om uw carrière of uw persoonlijke leven – life coaching is een krachtig instrument om je te brengen waar je heen wilt.

Niemand heeft gezegd dat het in eigen hand nemen van je toekomst gemakkelijk is; er is hard werk en toewijding voor nodig. Maar investeren in jezelf door te werken met een levenscoach is een van de beste beslissingen die je kunt nemen als je je volledige potentieel wilt bereiken.

Een goede coach heeft een waardevol inzicht in jouw specifieke situatie dat het verschil kan maken tussen succes en mislukking, als het gaat om het bereiken van je doelen.

Dus waarom zou je het niet eens proberen? Vandaag in jezelf investeren kan morgen tot grote beloningen leiden!

  Wil jij dit ook?

  Ontdekken hoe onze Life coaches ook jou kunnen helpen?

  Vul hiernaast je gegevens in en één van ons neemt contact met je op.

  Tot dan!

  Klanten over hun ervaringen met onze coachingstrajecten

  Steeds wat wijzer over mezelf

  Patricia over haar coachtraject

  "De manier waarop jij dingen samenvat en terugkoppelt echt top. Je weet snel tot de kern te komen. Na iedere sessie was ik weer wat wijzer over mezelf geworden."

  Van Blokkade naar Plan

  S.v.A. omgeving Leiden over het traject

  "De training was heel duidelijk en zat goed in elkaar met mooie voorbeelden en filmpjes. Ook jouw begeleiding en aandacht was heel fijn."

  Een prettige ervaring

  Margriet over haar Life coach traject

  "Het aspect 'voelen' heb ik als een enorme meerwaarde ervaren. Want dat moest ik leren. Zoveel prettiger dan alleen maar praten!"

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.

  Maak kennis met onze life coaches