Lifecoach logo

Inspiratie

Hieronder vind je volop inspiratie als het gaat over Lifecoaching. Selecteer één van de items hieronder voor een specifiek item.

Flyer voor bedrijven

Stel nou dat je er als werkgever preventief voor kan zorgen dat het welzijn van je mensen optimaal is, waardoor ziekte of uitval tot een minimum beperkt wordt? Wat betekent dat voor jouw bedrijf?

Download het gratis

Podcast

In deze podcast vertel ik over en geef ik mijn persoonlijke visie op belangrijke onderwerpen. Elke 2 weken komt er een nieuwe aflevering.Luister je mee?

Ik luister graag!

Daily Notes

Elke dag kan een nieuw begin zijn - Ontvang nu, net als > 700 anderen, jouw dagelijkse dosis inspiratie met Daily Notes!

Ja, ik schrijf me in

Dé pijlers voor succesvolle Employer branding

Is het binnen jullie organisatie ook een uitdaging om medewerkers aan je te binden en nieuw gekwalificeerd personeel te werven? Maak dan kennis met Employer branding. Download hier ons ebook!

Stuur mij dit ebook

Danielle over haar Life coachtraject

Als manager is Danielle enorm gegroeid in haar functie. Zij legt uit hoe zij struggelde met burn-out klachten, maar Lifecoaching een wezenlijk verschil maakt in haar leven.

Danielle over haar Life coachtraject

EditieNL

Heb jij nieuwe voornemens voor na de vakantie? Waarom blijkt het dan altijd zo moeilijk om vol te houden? Vanaf maandag wordt alles anders. Hierbij mijn tips....

Mijn bijdrage in EditieNL

Kopzorgen? Leer luisteren naar je lijf!

Misschien heb je weleens iemand horen zeggen dat je meer naar je lichaam zou moeten luisteren. Hoe je dat doet? Dit ebook bevat alle handvatten en is al meer dan 1000 x gedownload!! Download het nu.

Stuur mij dit ebook

Renate over haar Life coachtraject

Lifecoaching heeft Renate ook als ondernemer veel opgeleverd. In dit filmpje vertelt zij erover. Kijk je mee?

Renate over haar Life coachtraject

Shownieuws

Sabia Boulahrouz heeft een Life coach ingeschakeld. Shownieuws belde of ik daar iets over wilde vertellen.

Shownieuws

Flyer voor medewerkers

Preventieve zorg voor medewerkers is een belangrijke voorwaarde om medewerkers te behouden én aan te trekken. Deze flyer is speciaal voor medewerkers waarin uitgelegd wordt wat lifecoaching ook voor hen kan betekenen?

Download het gratis

Amy over haar Life coachtraject bij Astrid

Amy vertelt je wat Lifecoaching haar heeft opgeleverd. Kijk je mee?

Amy over haar Life coachtraject
Lifecoach logo

Voor succesvol leven en werken.