Lifecoach logo

Ondernemerscoach

Veel Life coaches starten hun praktijk vanuit hun passie. Alleen blijkt het gaandeweg toch best lastig om een praktijk van de grond te krijgen. Wat maakt een praktijk succesvol?

Neem contact op!

Wat doet een ondernemerscoach?

Met inmiddels dertig jaar ervaring als ondernemer, eerst als directeur van een reclamebureau en werkgever van 15 medewerkers, en de laatste vijftien jaar als eigenaar en oprichter van Lifecoach.nl, weet ik als geen ander wat er bij het ondernemerschap komt kijken.

Zo wist ik in de afgelopen vijftien jaar op te krabbelen vanuit een burn-out, volgde ik opleidingen, bouwde aan mijn eigen praktijk, net zo lang totdat het succesvol was, en bouw ik nu aan een organisatie voor hoogopgeleide Life coaches in Nederland. Met succes!

Wat doet een ondernemerscoach?

Ben jij Life coach of holistisch therapeut en ben jij klaar om de volgende stap te zetten in je praktijk? Als ondernemerscoach stem ik mij af op jouw behoeften en doelen.

Wat kun je verwachten van een ondernemerscoachtraject bij mij?

We beginnen met het verkennen en definiëren van jouw visie en doelstellingen. Samen maken we een grondige analyse van je huidige praktijk, identificeren we sterke punten en kansen voor groei, en stellen we een concreet actieplan op, waarmee je verder kan.

Tijdens het traject behandelen we een breed scala aan onderwerpen die cruciaal zijn voor het succes van jouw onderneming. Zoals een solide praktijkbasis, een authentiek marketingverhaal, een juiste en comfortabele tarifering, een kloppend coachingsproces en voldoende zelfvertrouwen en assertiviteit. Maar ook jouw marketing en financiele aspecten komen ter sprake. We pakken alles aan wat nodig is om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Welke vaardigheden kun je van mij als ondernemerscoach verwachten?

Door zelf jarenlang kennis en ervaring op te hebben gedaan als Life coach en het werken met klanten, heb ik daarnaast ook altijd aan een solide praktijk gewerkt.  Daardoor ligt mijn expertise op diverse terreinen, waaronder business development, persoonlijk leiderschap, maar ook op communicatie en probleemoplossing. Dat maakt dat ik al snel inzicht heb in waar jij jezelf nog tegenhoudt en pakken wij belemmerende overtuigingen en blokkades direct aan. Dat levert praktisch advies, waardevolle inzichten en motiverende ondersteuning op.

Wat zijn de resultaten die je kunt behalen?

Samen streven we naar meetbare vooruitgang en tastbare successen. Of het nu gaat om het vergroten van je omzet, het verbeteren van je marktpositie of het bereiken van persoonlijke doelen, het is mijn doel om jou te helpen concrete resultaten te behalen, zodat jouw praktijk een bloeiende praktijk wordt.

Succesvol ondernemerschap vereist meer dan alleen externe begeleiding. Het vereist ook bepaalde kwaliteiten van jou als ondernemer zelf. Doorzettingsvermogen, creativiteit, veerkracht en je moet openstaan om te leren en te groeien.

Ben jij klaar om jouw praktijk naar nieuwe hoogten te brengen? Wil jij doorstromen en kans maken op aansluiting bij Lifecoach.nl?

Neem dan vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe mijn coachtraject jou kan helpen om die bloeiende praktijk neer te zetten waar je van droomt.

Wil jij een succesvolle coachpraktijk?

Klanten over hun ervaringen met onze coachingstrajecten

Lees hier alle ervaringen

“Vertrouwen in mijn eigen keuzes”

B.S. over zijn coachtraject bij Anne

“Je bent een perfect luisterend oor, die iemand gas terug leert nemen, of juist gas erbij wanneer dat nodig is. Verder kan jij op subtiele manier spieg...” Lees meer

“Door jou heb ik geleerd stabiel te blijven”

C. over haar coachtraject bij Astrid

“Lieve Astrid, Een klein berichtje om je enorm te bedankt voor wat je voor mij betekend hebt. De manier waarop je mij hebt leren kennismaken met mijn p...” Lees meer

“Nooit gedacht dat ik dit zou durven”

Miranda over haar coachtraject bij Frederiek

“Je bent een heel fijn, geduldig en lief persoon. Ik voelde mij veilig bij jou, waardoor ik mij open durfde te stellen. Ik heb veel therapieën gehad, m...” Lees meer

“Ik heb genoten van de gesprekken...”

S. over haar coachtraject bij Dagmar

“Dagmar is heel professioneel. Ze luistert aandachtig en schakelt heel snel waardoor ze gauw de vinger op de zere plek legt en tot de kern komt mede do...” Lees meer

“Heel professioneel met gevoel en humor”

F.B. over haar coachtraject bij Anne

“Ik ben heel blij dat ik bij Anne terecht ben gekomen. Anne is een hele fijne coach die goed luistert naar je verhaal en goed kan samenvatten zodat de...” Lees meer

Lifecoach logo

Voor succesvol leven en werken.