Lifecoach logo

Life coach in Haarlem

Ben jij op zoek naar een Life coach in de omgeving van Haarlem? Onze ervaren Life coach in Haarlem helpt je aan meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en helpt je patronen te doorbreken.

Neem contact met mij op

Zoek je een Life coach in Haarlem?

Woon of werk je in de omgeving van de stad Haarlem en ben je op zoek naar een gekwalificeerde Life coach? Dan ben je hier aan het goede adres. Veel mensen die op zoek zijn naar verbetering van hun persoonlijke- en professionele leven wonen en/of werken in de omgeving van Haarlem. Als Life coach sta ik dan ook voor je klaar om jou te begeleiden in het bereiken van jouw doelen.

Als Life coach ben ik werkzaam in de omgeving van Haarlem en ik help je om in verbinding te komen met jezelf, je lichaam en gevoelens en emoties. Als lichaamsgericht– en holistisch therapeut begeleid ik je naar nieuwe inzichten, help ik je inefficiënte patronen te doorbreken en nieuwe mogelijkheden en kansen te zien en te pakken. Klik op bovenstaande linken, om meer te lezen over wat mijn werkwijze voor jou kan betekenen.

Over Frederiek

Mijn naam is Frederiek Roodenburgh en ik ben 42 jaar en woon in Aerdenhout. Samen met mijn vriend hebben wij twee jongens van 10 en 12 en een dochter van 7 jaar.

Voordat ik startte met mijn opleiding als holistisch therapeut was ik werkzaam als fiscalist binnen een beursgenoteerd kantoor. Beiden hadden wij een drukke baan en ging alles op de automatische piloot. Het was een hectische tijd waarin ook mijn dochter heel veel aandacht en liefde nodig had wegens haar gezondheid.

De verantwoordelijkheid die ik richting mijn werk voelde, maar die ik niet volledig kon geven omdat ik ook thuis nodig was om voor onze dochter te zorgen, voelde niet goed. Het altijd maar ‘aan’ staan….. Lees hier het hele verhaal van Frederiek.

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer over mijn werkwijze. Laat hieronder je gegevens achter en ik neemt contact met je op.

  Wil jij dit ook?

  Meer weten over Life coaching in Haarlem?

  Wil je meer weten of een kennismakingsgesprek met mij inplannen? Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

  Tot dan!

  Frederiek

  Klanten over hun ervaringen met onze coachingstrajecten

  Steeds wat wijzer over mezelf

  Patricia over haar coachtraject

  "De manier waarop jij dingen samenvat en terugkoppelt echt top. Je weet snel tot de kern te komen. Na iedere sessie was ik weer wat wijzer over mezelf geworden."

  Van Blokkade naar Plan

  S.v.A. omgeving Leiden over het traject

  "De training was heel duidelijk en zat goed in elkaar met mooie voorbeelden en filmpjes. Ook jouw begeleiding en aandacht was heel fijn."

  Een prettige ervaring

  Margriet over haar Life coach traject

  "Het aspect 'voelen' heb ik als een enorme meerwaarde ervaren. Want dat moest ik leren. Zoveel prettiger dan alleen maar praten!"

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.

  Maak kennis met onze life coaches