Lifecoach logo

Podcast

In deze podcast vertel ik over en geef ik mijn persoonlijke visie op belangrijke onderwerpen. Luister je mee?

Luister, leer en kom in beweging!

Elke twee weken verschijnt er een nieuwe podcastaflevering, te beluisteren via de bekende podcastkanalen zoals Spotify. Mijn lezers en luisteraars zijn geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling. "Ik heb er altijd iets aan," hoor ik vaak.

Lees meer

#1 Introductie podcast LifeCoach.nl

In deze aflevering vertel ik je graag meer over Lifecoach.nl en het ontstaan van deze podcast. Luister je mee?

#2 Ontwikkeling; wat is dat nu eigenlijk?

Ontwikkeling en groei, wat is dat eigenlijk? In deze aflevering vertel ik je wat ontwikkeling is en waarom dit zo belangrijk is. Luister en leer.

#3 Kiezen voor verandering

Wil jij ook het liefst dat alles blijft zoals het is? In deze aflevering vertel ik je waarom verandering zo lastig is en hoe je er ook naar kunt kijken. Luister en laat je inspireren.

#4 Wat is Lifecoaching?

Waarom gaan zoveel mensen naar een Life coach?! In deze aflevering vertel ik wat Lifecoaching is en hoe het deze mensen verder helpt. Luister je mee?

#5 Waarom Lifecoaching?

Je hoeft er niet klaar VOOR te zijn, je moet ergens klaar MEE zijn. In deze aflevering leg ik uit welke veranderingen je met Lifecoaching kan bereiken.

#6 Wat is spiritualiteit?

In deze aflevering vertelt Astrid wat spiritualiteit voor haar betekent. Ze vertelt over de zoektocht naar zichzelf, wat maakte dat zij spiritueel ontwaakte en wat het haar opleverde.

#7 Wat is kwetsbaarheid?

In deze aflevering vertelt Astrid wat zij onder kwetsbaarheid verstaat, hoe dit voor haar voelt en wat zij hierin heeft mogen leren.

#8 Mijn persoonlijke verhaal.

Hoe ik als directeur van een reclamebureau onderuit ging, hoe ik opkrabbelde en succesvol werd als Life coach.

#9 Maak van tegenslag een steppingstone.

Niemand vindt tegenslagen leuk, maar ze vormen een onlosmakelijk deel van je leven. Zo gebruik je jouw tegenslag als steppingstone naar meer veerkracht.

Lifecoach logo

Voor succesvol leven en werken.