Lifecoach logo

Kopzorgen? Leer luisteren naar je lichaam!

Heb jij vaak last van stress? Leer dan luisteren naar je lichaam en ontdek hoe je hier beter mee om kunt gaan.

Luisteren naar je lichaam belangrijker dan ooit!

Misschien heb je weleens iemand horen zeggen dat je meer naar je lichaam zou moeten luisteren. Toch zijn er maar heel weinig mensen die weten wat dat betekent en die dat ook daadwerkelijk doen!

Na het lezen van dit ebook behoor jij tot de 5% van de mensen die weet waarom je moet luisteren naar lichaam en hoe jij de regie over je leven in eigen handen neemt. Maar eerst moet je begrijpen waarom het lastig is en het je nu mogelijk niet of onvoldoende lukt.

Schrijf je meteen in voor ons ebook en leer luisteren naar je lichaam! Het is gratis, nou ja bijna. Je ontvangt het door je mailadres achter te laten. Je ontvangt dan ook meteen onze maandelijkse nieuwsbrief.

Wij weten zeker dat je je niet zal willen uitschrijven, maar mocht het toch zo zijn, uitschrijven kan altijd met de link onderaan elk bericht.

Wacht niet langer en vul hieronder je gegevens in en ontvang het direct in je mailbox.

Check je ook even je spam? Je weet maar nooit.

Download het e-book én ontvang elke maand tips en inspiratie in je mailbox.

  Klanten over hun ervaringen met onze coachingstrajecten

  Steeds wat wijzer over mezelf

  Patricia over haar coachtraject

  "De manier waarop jij dingen samenvat en terugkoppelt echt top. Je weet snel tot de kern te komen. Na iedere sessie was ik weer wat wijzer over mezelf geworden."

  Van Blokkade naar Plan

  S.v.A. omgeving Leiden over het traject

  "De training was heel duidelijk en zat goed in elkaar met mooie voorbeelden en filmpjes. Ook jouw begeleiding en aandacht was heel fijn."

  Een prettige ervaring

  Margriet over haar Life coach traject

  "Het aspect 'voelen' heb ik als een enorme meerwaarde ervaren. Want dat moest ik leren. Zoveel prettiger dan alleen maar praten!"

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.

  Maak kennis met onze life coaches