Lifecoach logo

Life coach in Den Bosch

Ben jij op zoek naar een Life coach in de omgeving van Den Bosch? Onze ervaren Life coach in Den Bosch helpt je aan meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en helpt je patronen te doorbreken.

Neem contact met mij op

Zoek je een Life coach in Den Bosch?

Woon of werk je in de omgeving van de stad Den Bosch en ben je op zoek naar een gekwalificeerde Life coach? Dan ben je hier aan het goede adres. Veel mensen die op zoek zijn naar verbetering van hun persoonlijke- en professionele leven wonen en/of werken in de omgeving van Den Bosch. Als Life coach sta ik dan ook voor je klaar om jou te begeleiden in het bereiken van jouw doelen.

Als Life coach ben ik werkzaam in de omgeving van Den Bosch en ik help je om in verbinding te komen met jezelf, je lichaam en gevoelens en emoties. Als hypnotherapeut en holistisch therapeut begeleid ik je naar nieuwe inzichten, help ik je ineffeciënte patronen te doorbreken en nieuwe mogelijkheden en kansen te zien en te pakken. Klik op bovenstaande links, om meer te lezen over wat mijn werkwijze voor jou kan betekenen.

Over Marly

Hoi! Mijn naam is Marly Huisinga. Ik ben 42 jaar en heb twee prachtige puberdochters om voor te zorgen. Inmiddels gaat om hulp vragen mij goed af, maar dat is absoluut wel eens anders geweest. Om hulp vragen voelde voor mij heel kwetsbaar en dat is het natuurlijk ook.

Mijn ouders lagen in een vechtscheiding, ik had suïcidale gedachten en vluchtte in een relatie omdat dat beter was dan thuis zijn. Mijn man kreeg, 3 weken na de geboorte van onze jongste dochter, de diagnose kanker. Na een moeilijke periode volgde een scheiding en moest ik opnieuw beginnen, samen met onze dochters. Niet lang daarna kreeg hun papa opnieuw kanker en daaroverheen een tia. Ook voor onze dochters heeft het horen dat hij ongeneeslijk ziek is, op sterven lag en weer opkrabbelde, er stevig ingehakt. Hen daarin begeleiden, en verschillende burn-outs en depressies van mezelf tussendoor, maakten het er niet gemakkelijker op….. Lees hier het hele verhaal van Marly.

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer over mijn werkwijze. Laat hieronder je gegevens achter en ik neemt contact met je op.

  Wil jij dit ook?

  Meer weten over Life coaching in Den Bosch?

  Wil je meer weten of een kennismakingsgesprek met mij inplannen? Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

  Tot dan!

  Marly

  Klanten over hun ervaringen met onze coachingstrajecten

  Steeds wat wijzer over mezelf

  Patricia over haar coachtraject

  "De manier waarop jij dingen samenvat en terugkoppelt echt top. Je weet snel tot de kern te komen. Na iedere sessie was ik weer wat wijzer over mezelf geworden."

  Van Blokkade naar Plan

  S.v.A. omgeving Leiden over het traject

  "De training was heel duidelijk en zat goed in elkaar met mooie voorbeelden en filmpjes. Ook jouw begeleiding en aandacht was heel fijn."

  Een prettige ervaring

  Margriet over haar Life coach traject

  "Het aspect 'voelen' heb ik als een enorme meerwaarde ervaren. Want dat moest ik leren. Zoveel prettiger dan alleen maar praten!"

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.

  Maak kennis met onze life coaches