Lifecoach logo

Bewuste leefstijl en vitaliteits beleving

door Karin van den Oever

Ik wil dit ook!

Om echt jezelf te kunnen zijn, is loskomen van oude denk- en gedragspatronen essentieel. Dat wat je jezelf of door anderen is aangeleerd is functioneel geweest, maar past het nog bij je?

Of wil je nieuwe en bewuste leefstijlkeuzes maken, waardoor je meer balans in privé en werk ervaart? Wil je leven vanuit jouw kernwaarden en afstemmen op wat goed voelt voor jou? Dan zit je bij mij, als holistisch therapeut, goed. Want, het mooiste wat je kunt worden is jezelf.

Vind je levenskracht, jouw energie, jouw vitaliteit. Je ben het waard om te staan voor en te groeien naar jouw eigen geluk in elke context van jouw leven en in welke hoedanigheid dan ook.

Ik help je om bewust te worden van de keuzes die je maakt en waar je brein dol op is, namelijk altijd doen wat je gedaan hebt, zodat je krijgt wat je altijd hebt gekregen.

Persoonlijk groeien

Om persoonlijk te kunnen groeien en je vitaal te voelen gaan we jouw ruimte verkennen en stretchen. Dat betekent dat wij naar uitdagingen zoeken die spannend zijn, maar ook goed voor je voelen. Jezelf Zijn draagt bij aan jouw bewust-ZIJN.

Jouw doel, jouw hulpvraag

Tijdens ons kennismakingsgesprek leren wij elkaar kennen en bepalen wij de doelen die jij wilt bereiken. Vervolgens werken wij, tijdens onze één op één gesprekken, aan wat er op dat moment speelt in je leven. Wij bepalen samen de juist coachvraag waarna wij zoveel mogelijk interactief aan de slag gaan. Mijn benadering als eclectisch- en holistisch coach is uniek en breed inzetbaar als het gaat om het behalen van jouw doel of hulpvraag.

Met de keuze uit een diversiteit aan werkvormen en methodieken kunnen we flexibel en vanuit verschillende invalshoeken afstemmen op jouw voorkeur.

Graag ga ik samen met je aan de slag.

Als holistisch therapeut werken wij o.a. met oplossingsgerichte coaching, lichaamswerk, regressiemethodieken, klankschalen, NLP-technieken of systemisch werken.

  Wil jij dit ook?

  Meer weten?

   

  Benieuwd wat ik ook voor jou kan betekenen? Laat hiernaast je gegevens achter en ik neem contact met je op.

  Tot dan!

  Karin

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.