Lifecoach logo

Astrid Koelewijn

Noordwijk

Energetisch therapeut | Lichaamsgericht therapeut | TA practioner | Outdoor Life coach | Ondernemerscoach

Neem contact op

  Wil jij dit ook?

  Klanten komen bij mij om

  • meer zelfvertrouwen te ontwikkelen
  • te leren duidelijke grenzen te stellen
  • beter en helder te communiceren
  • te leren voelen en daarnaar te handelen
  • meer eigenwaarde te ontwikkelen
  • in hun eigen kracht te gaan staan
  • te sparren over het ondernemerschap
  • zich onafhankelijk van hun bedrijf te positioneren

  Over Astrid Koelewijn

  Toen mij de vraag 'Wat wil jij?' gesteld werd, was ik flabbergasted en stond met een mond vol tanden. Ik had geen idee. Als gevoelig meisje leerde ik op onuitgesproken angsten en verwachtingen acteren. De weg die ik aflegde om mijn eigen stem en antwoorden te vinden, vormt mijn dagelijkse drijfveer als Life coach.

  Lees meer over Astrid

  Jezelf terugvinden

  Mijn naam is Astrid Koelewijn. Ik ben 52 jaar, woon in Noordwijk en getrouwd met mijn jeugdliefde Léon. Samen genieten wij van onze drie jong volwassen kinderen. Nu, na vijfentwintig jaar zelfstandig ondernemerschap, werk ik alweer 15 jaar als Life coach in mijn eigen praktijk en ben ik eigenaar van Lifecoach.nl.

  Waarom is persoonlijk leiderschap belangrijk?

  In de jaren ervoor runde ik, samen met mijn man, een reclamebureau. Een onderneming die uitgroeide tot een bedrijf met vijftien medewerkers en 2 miljoen euro omzet.

  Lees meer!

  Ontwikkeling en groei

  Bouwen aan mijn organisatie doe ik voor zichtbaarheid en vindbaarheid enerzijds, anderzijds deel ik graag mijn kennis en ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan. Ons team bestaat stuk voor stuk uit prachtige, hoogopgeleide mensen die uit eigen ervaring weten wat Lifecoaching te bieden heeft en willen, samen met mij, het verschil maken in Nederland. Daar ben ik enorm trots op!

  Wil jij jouw leiderschap pakken?

  In mijn werk als Life coach help ik je jouw persoonlijke trauma’s en belemmeringen overwinnen en persoonlijk leiderschap ontwikkelen. Met mijn volle aandacht, mijn gerichte vragen en ervaringsgerichte methoden begeleid ik je in een proces van transformatie. Een proces waarin jij jouw valkuilen ontdekt, ervaringen verwerkt en gevoelens leert interpreteren, waarmee jouw intuïtie zich ontwikkelt. Ook jouw leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

  Het aanbod van Astrid

  EénopéénLifecoaching

  Ongeacht in welke levensfase je je bevindt of welke uitdagingen je op je weg tegenkomt – of het nu gaat om je carrière of persoonlijke leven – Life coaching is een krachtig instrument om je te brengen waar je heen wilt.

  Dit is wat Lifecoaching ook jou kan brengen!

  Vrijblijvendadviesgesprek

  Heb je behoefte aan meer grip op je leven en wil je keuzes maken die je vooruit helpen? Maar heb je geen idee wáár je moet beginnen?

  Plan een vrijblijvende en vertrouwelijke telefoonafspraak in mijn agenda, op een moment dat jou goed uitkomt. Ik ga je op weg helpen.

  Consolidatietraject

  Nadat jij, samen met je Life coach, meer inzichten hebt gekregen en veranderingen hebt doorgevoerd tijdens één op één Lifecoaching, kom je in de consolidatiefase.

  Stagnatie en terugval in oude patronen wordt nu jouw grootste uitdaging.

  Onze klanten over Astrid

  Alle reviews

  “Door jou heb ik geleerd stabiel te blijven”

  C. over haar coachtraject bij Astrid

  “Lieve Astrid, Een klein berichtje om je enorm te bedankt voor wat je voor mij betekend hebt. De manier waarop je mij hebt leren kennismaken met mijn p...” Lees meer

  “Een bijzonder proces....”

  M. over haar coachtraject bij Astrid

  “I believe I can fly, I believe I can touch the sky….. “In november 2013 kwam ik een advertentie van Astrid tegen in het Ondernemersbelang en instincti...” Lees meer

  “Meer en meer valt op z'n plek.”

  Christel over haar coachtraject bij Astrid

  “Even een situatie schets, ik heb vanmiddag vrij genomen van mijn werk en ben schrijfopdrachten van de opleiding aan het uitwerken, de inschrijving bij...” Lees meer

  “Eindelijk leerde ik over mijn gevoelens.”

  Karin over haar coachtraject bij Astrid

  ““We hadden een goed lopende familie-zaak zonder personeel, maar 5 jaar geleden begon de klandizie zo snel te groeien dat we het zelf bijna niet meer b...” Lees meer

  “Ik heb rust teruggekregen.”

  P. over haar coachtraject bij Astrid

  ““Begin dit jaar heb ik contact gezocht met Astrid en haar gevraagd mij te helpen om meer inzicht in mijzelf en meer passie en ambitie werk gerelateerd...” Lees meer

   Wil jij dit ook?

   Keertje kennismaken?

   Woon of werk jij in de omgeving van Noordwijk? Ik sta voor je klaar om je te begeleiden naar meer zelfvertrouwen en veerkracht. Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

   Tot dan!
   Astrid

   Lifecoach logo

   Voor succesvol leven en werken.