Lifecoach logo

Astrid Koelewijn

Noordwijk

Energetisch therapeut | Lichaamsgericht therapeut | TA practioner | Wandelcoach

Neem contact op

  Wil jij dit ook?

  Klanten komen bij mij om

  • meer zelfvertrouwen te ontwikkelen
  • te leren duidelijke grenzen te stellen
  • beter en helder te communiceren
  • te leren voelen en daarnaar te handelen
  • meer eigenwaarde te ontwikkelen
  • in hun eigen kracht te gaan staan

  Over Astrid Koelewijn

  Toen mij de vraag 'Wat wil jij?' gesteld werd, was ik flabbergasted en stond met een mond vol tanden. Ik had geen idee. Als gevoelig meisje leerde ik op onuitgesproken angsten en verwachtingen acteren. De weg die ik aflegde om mijn eigen stem en antwoorden te vinden, vormt mijn dagelijkse drijfveer als Life coach.

  Lees meer over Astrid

  Het aanbod van Astrid

  EénopéénLifecoaching

  Je hebt een drukke baan en daarnaast ook nog een gezin om voor te zorgen. De balans tussen je werk en privéleven is ver te zoeken. Je rent maar door en ’s avonds plof je uitgeput op de bank of in bed. Tijd voor jezelf en wat belangrijk is voor jou heb je niet. Hier moet verandering in komen, maar hoe?

  Tijdens jouw één op één Life coachtraject, werk je samen met mij aan jouw actuele situaties. Je verkrijgt inzichten over waar je gedrag, valkuilen en patronen vandaan komen. Dit is belangrijk, opdat jij leert van het verleden en dus richting de toekomst veranderingen kan bewerkstelligen. Dat is groei.

  Je krijgt direct handvatten om toe te passen en je werkt stap voor stap aan de veranderingen zoals jij die voor ogen hebt.

  Na elke sessie ervaar jij meer rust in je hoofd en in je lijf en maak je keuzes die jou blij en gelukkig maken.

  Vraag een kennismakingsgesprek aan door op de button hieronder te klikken. Ik adviseer je graag over het aantal sessies voor het beste resultaat.

  Vrijblijvendadviesgesprek

  Ben jij er klaar mee om steeds weer tegen hetzelfde probleem aan te lopen? Ben je het zat om nachten wakker te liggen van de stress?

  Tijdens een gesprek van een halfuurtje vertel ik je hoe Lifecoaching óók jou kan helpen. We bespreken waar de schoen wringt en wat er moet gebeuren om meer levensgeluk te ervaren.

  Klik hieronder om een afspraak in mijn agenda te plannen op een moment dat jou goed uitkomt.

  Ik spreek je graag!

  Consolidatietraject

  Nadat jij meer inzichten hebt gekregen en veranderingen hebt doorgevoerd tijdens Lifecoaching, kom je in de consolidatiefase. In deze fase moet je het alleen doen, waardoor stagnatie en terugval jouw grootste uitdaging wordt.

  Daarom helpen wij je middels dit traject om de door jou behaalde resultaten te continueren, signaleren wij mogelijke valkuilen en begeleiden wij je om eventueel terugval in oude patronen te voorkomen.

  Neem contact met mij op, ik vertel je er graag meer over.

  Klanten over hun ervaringen met onze coachingstrajecten

  Steeds wat wijzer over mezelf

  Patricia over haar coachtraject

  "De manier waarop jij dingen samenvat en terugkoppelt echt top. Je weet snel tot de kern te komen. Na iedere sessie was ik weer wat wijzer over mezelf geworden."

  Van Blokkade naar Plan

  S.v.A. omgeving Leiden over het traject

  "De training was heel duidelijk en zat goed in elkaar met mooie voorbeelden en filmpjes. Ook jouw begeleiding en aandacht was heel fijn."

  Een prettige ervaring

  Margriet over haar Life coach traject

  "Het aspect 'voelen' heb ik als een enorme meerwaarde ervaren. Want dat moest ik leren. Zoveel prettiger dan alleen maar praten!"

   Wil jij dit ook?

   Keertje kennismaken?

   Woon of werk jij in de omgeving van Noordwijk? Ik sta voor je klaar om je te begeleiden naar meer zelfvertrouwen en veerkracht. Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

   Tot dan!
   Astrid

   Lifecoach logo

   Voor succesvol leven en werken.

   Kom in contact!