Lifecoach logo

Dagmar van Pelt

Breda

NLP coach | Holistisch therapeut | Systemisch analist | Begeleider familie-opstellingen

Neem contact op

  Wil jij dit ook?

  Klanten komen bij mij om

  • meer eigenwaarde te ontwikkelen
  • zichzelf beter te leren kennen
  • compassie voor zichzelf te voelen
  • lekker in hun vel te zitten
  • negatieve- en/of inefficiënte patronen te doorbreken
  • om hun hoofd met hun hart te verbinden

  Over Dagmar van Pelt

  Als geen ander weet ik hoe het is om lang in de draaikolken van patronen rond te draaien. Als Life coach is het mijn passie om mensen, die soms al jarenlang struggelen met problemen, te helpen door hen het heft weer in eigen handen te geven.

  Lees meer over Dagmar

  Het aanbod van Dagmar

  EénopéénLifecoaching

  Je hebt een drukke baan en daarnaast ook nog een gezin om voor te zorgen. De balans tussen je werk en privéleven is ver te zoeken. Je rent maar door en ’s avonds plof je uitgeput op de bank of in bed. Tijd voor jezelf en wat belangrijk is voor jou heb je niet. Hier moet verandering in komen, maar hoe?

  Tijdens jouw één op één Life coachtraject, werk je samen met mij aan actuele situaties. Je verkrijgt inzichten over waar je gedrag, valkuilen en patronen vandaan komen. Dit is belangrijk, opdat jij leert van het verleden en dus richting de toekomst veranderingen kan bewerkstelligen. Dat is groei.

  Je krijgt direct handvatten om toe te passen en je werkt stap voor stap aan de veranderingen zoals jij die voor ogen hebt.

  Na elke sessie ervaar jij meer rust in je hoofd en in je lijf en maak je keuzes die jou blij en gelukkig maken.

  Vraag een kennismakingsgesprek aan door op de button hieronder te klikken. Ik adviseer je graag over het aantal sessies voor het beste resultaat.

  Carrièresupport

  Als ondernemer, manager of HR-medewerker heb je helaas soms te maken met medewerkers die niet goed functioneren, ziek worden of uitvallen.

  Wist je dat een zieke medewerker gemiddeld 250 euro per dag kost? Voorkom frustratie en bespaar kosten door te investeren in de ontwikkeling van intermenselijke vaardigheden met Carrièresupport.

  Ik heb geen wachtlijst, dus start vandaag nog met coaching on the job.

  Voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden, klik op de link hieronder.

  Consolidatietraject

  Nadat jij meer inzichten hebt gekregen en veranderingen hebt doorgevoerd tijdens Lifecoaching, kom je in de consolidatiefase. In deze fase moet je het alleen doen, waardoor stagnatie en terugval jouw grootste uitdaging wordt.

  Daarom helpen wij je middels dit traject om de door jou behaalde resultaten te continueren, signaleren wij mogelijke valkuilen en begeleiden wij je om eventueel terugval in oude patronen te voorkomen.

  Neem contact met mij op, ik vertel je er graag meer over.

  Onze klanten over Dagmar

  NK over haar Life coachtraject bij Dagmar

  “It was important to me to feel the space to be myself and speak my mind without feeling judged. One of the things that makes Dagmar so special is that she truly listens without the intent of putting you into a box. She offers perspective, without pushing it onto you. She gave me room to express all that was on my mind every session, and to organize my thoughts. It was striking that she could always get to the core of the matter. She has the ability to make you feel heard and understood. A year later, I am still myself. I just have a much clearer vision about who I am and where I want to go, yet also what I still need to work on further. Dagmar makes life coaching fun and incorporates insightful exercises; she is invested and is really passionate about seeing people reach their potential and not settle in life. Thanks to our sessions, I let go of my fear of failure and I made some big decisions in my life that once felt impossible to make. I am now going through some uncomfortable changes, but I feel more fulfilled than when we first met. My path is clearer and exciting. I looked forward to all of our sessions but the last. I hope to pick up the coaching again in the coming years, and would choose Dagmar as my coach again every single time”

  Mike over zijn Life coachtraject

  "Ik heb met veel energie, plezier en een bak aan inzichten een coachtraject bij Dagmar doorlopen; ze is een erg fijn persoon met aandacht voor jou en de mensen die dichtbij je staan. Vanuit die context verdiepte ze de vragen waarmee ik bij haar aanklopte en behandelde deze vanuit zowel een theoretisch kader als een menselijk kader: een hele mooie en treffende mix en zeker een aanrader mocht je behoefte hebben aan een spiegel of tegen iets aan zijn gelopen waar je maar niet doorheen komt."

  R.S. over haar Life coachtraject

  "De eerste dag bij mijn intake gesprek kon ik het hele gesprek niet droog houden. Ik vertelde je waar ik tegen aanliep en al snel werd het duidelijk dat er actie ondernomen moest worden. Het voelde vertrouwd dus plande we onze eerste sessie in. Het was spannend, maar verlossend. Ik had je nodig om te groeien. Nu aantal sessies verder ik voel me verlost, ik voel me sterk. Zelfverzekerd. Van zwarte rouw kleding naar felle kleuren, mezelf laten zien wie ik ben en wat ik in mijn mars heb. Dankzij jou! Dank je wel, lieve Dagmar."

  Tim over zijn Life coachtraject

  "Ik heb jouw manier van coaching als erg prettig ervaren. Het goede en aandachtige luisteren en daarbij ook gelijk heldere inzichten teruggeven heb ik altijd heel erg gewaardeerd. De stappen die uiteindelijk ikzelf, maar dankzij jouw hulp heb gezet zijn voor mij heel belangrijk geweest in een volgende stap van mijn ontwikkeling. Ik vond het heel fijn dat ik dingen niet 2x hoefde te vertellen en dat we direct met mijn huidige situatie aan de slag konden gaan. Ik ben van mening dat het op een aantal vlakken zeker mijn ogen en een aantal deuren heeft geopend."

   Wil jij dit ook?

   Keertje kennismaken?

   Woon en/of werk jij in de omgeving van Breda? Ik sta voor je klaar om je te begeleiden naar meer eigenwaarde en compassie voor jezelf. Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

   Tot dan!
   Dagmar

   Lifecoach logo

   Voor succesvol leven en werken.

   Kom in contact!