Lifecoach logo

Consolidatietraject

Consolidatie omvat drie belangrijke aspecten, namelijk het opslaan, het vasthouden en het terugzoeken van informatie. Leren is het proces waardoor nieuwe kennis en vaardigheden in de hersenen wordt opgeslagen.

Neem contact met mij op!

Consolidatie om terugval te voorkomen

Een mens kan allerlei soorten zaken onthouden, niet alleen teksten, maar ook beelden, kleuren, geluiden en zelfs geuren en gevoelens.

Nadat jij, samen met je Life coach, meer inzichten hebt gekregen en veranderingen hebt doorgevoerd tijdens één op één Lifecoaching, kom je in de consolidatiefase. In deze fase gaat het erom dat je hetgeen je geleerd hebt, gaat toepassen in je dagelijks leven.

Stagnatie en terugval in oude patronen wordt nu jouw grootste uitdaging.

Daarom helpen wij je middels dit traject om de door jou behaalde resultaten te continueren. Op afgesproken tijdstippen heb je contact met je Life coach. Je bespreekt hoe het nu met je gaat en welke situaties zich voordoen. Jouw Life coach signaleert eventuele twijfels, mogelijke valkuilen en begeleidt je om eventueel terugval in oude patronen te voorkomen.

Heb je gedacht het zelf te kunnen, maar valt het in de praktijk toch tegen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken door je gegevens hieronder in te vullen.

    Wil jij dit ook?

    Neem contact met mij op!

    Vul hiernaast je gegevens in en één van ons neemt contact met je op.

    Lifecoach logo

    Voor succesvol leven en werken.