Lifecoach logo

Eén op één Lifecoaching

Ongeacht in welke levensfase je je bevindt of welke uitdagingen je op je weg tegenkomt – of het nu gaat om je carrière of persoonlijke leven – Life coaching is een krachtig instrument om je te brengen waar je heen wilt.

Neem contact met mij op!

Ineffectieve patronen doorbreken

Persoonlijke belemmeringen zijn gedachten of overtuigingen, gevoelens en gedrag die jou belemmeren om bepaalde doelen te bereiken. Dat kom je tegen in privé situaties, maar óók bij je functioneren in je baan of onderneming.

Het maakt niet uit, of je voor jou vervelende situaties tegenkomt in de supermarkt, bij vrienden of familie, tijdens je werk of op school, deze vormen het uitgangspunt waarin jij kan groeien.

Waar je ook bent, je neemt altijd jezelf mee, dus linksom of rechtsom kom je jouw belemmeringen tegen.

Tijdens jouw één op één Life coachtraject, werk je samen met jouw Life coach aan dit soort actuele situaties. Je verkrijgt inzichten over wáár het precies over gaat. Maar ook waar je gedrag, valkuilen en patronen vandaan komen. Dit is belangrijk, want als je niet weet WAT je moet veranderen, hoe KAN je het dan veranderen?

Het gaat erom dat jij leert van het verleden en dus richting de toekomst veranderingen kan bewerkstelligen. Dat is groei.

Samen met je Life coach werk je aan het verkrijgen van handvatten om toe te passen en je werkt stap voor stap aan de veranderingen, zoals jij die voor ogen hebt.

Je zal merken dat je na elke sessie meer rust in je hoofd en in je lijf ervaart en keuzes gaat maken die jou blij en gelukkig maken. Dat straal je uit naar je omgeving, die daar ook blij van worden. Een fijn, gezond en gelukkig leven, samen met de mensen die je dierbaar zijn, dat is toch het enige wat belangrijk is in het leven?

Vraag een kennismakingsgesprek aan door hieronder je gegevens in te vullen. Jouw Life coach adviseert je graag over het aantal sessies voor het beste resultaat.

    Wil jij dit ook?

    Neem contact met mij op!

    Vul hiernaast je gegevens in en één van ons neemt contact met je op.

    Lifecoach logo

    Voor succesvol leven en werken.