Lifecoach logo

Missie en visie

Wij geloven dat elk gezond denkend mens zelfstandig de voor hem of haar juiste keuzes kan maken, als zij daar de juiste kennis voor hebben, namelijk die van henzelf.

Waarom?

Onze aanpak is niet alleen coaching of therapie, maar een combinatie van beiden. Wij geven mensen de tijd en oprechte aandacht om te horen wat er werkelijk speelt en bedoeld wordt. Op die manier kunnen we de juiste vragen stellen en mensen helpen om hun eigen antwoorden te vinden op vragen die er voor hen toedoen.

Hallo, mijn naam is Astrid Koelewijn. Als Life coach werk ik sinds 2010 in mijn eigen praktijk en inmiddels groeit mijn bedrijf naar een organisatie van Life coaches die geloven in de combinatie van coaching mét therapie. Dat is Lifecoaching. Waarom? Omdat het mij heeft geholpen in situaties waar de huidige geestelijke gezondheidszorg in Nederland nog altijd tekortschiet.

Door alles wat ik aan den lijve had ervaren en meegemaakt, was ik mezelf kwijtgeraakt. Naar de huisarts ging ik niet, want ik mankeerde toch niets? Een psycholoog? Nee joh, ik wist heus wel wat ik had meegemaakt en had mijn leven desondanks prima op de rit. Ik voelde me alleen en kreeg het niet verandert. Dát was mijn probleem.

Door Lifecoaching leerde ik wat er voor nodig was om mezelf terug te vinden en hoe ik veranderingen kon doorvoeren. Dat gun ik iedereen en daarom ben ik de Life coach geworden die ik toen zó nodig had.

Eigen-wijs

Ik geloof dat als meer mensen zichzelf gaan helpen, niet alleen onze geestelijke gezondheidszorg effectiever en goedkoper wordt, maar mensen zelfverzekerder, zelfredzamer en onafhankelijker worden. Daarom is het mijn missie om elk gezond denkend mens in Nederland zelfredzaamheid en onafhankelijkheid te laten ervaren om daarmee hun eigen succes en geluk vorm te geven en na te streven.

Ik leer mensen geen trucjes om met de uitdagingen van het leven om te gaan. In plaats daarvan begeleid ik hen naar hun eigen antwoorden en oplossingen én stimuleer ik hen om de voor hen belangrijke stappen te nemen. Door mijn holistische aanpak en die van alle aangesloten Life coaches, kunnen wachtlijsten verkorten en op termijn voorkomen worden.

Veiligheid en vrijheid

Er zijn zoveel mensen die een oplossing zoeken voor hun problemen en daarvoor naar een huisarts of psycholoog gaan. Maar even serieus, als enkel praten de oplossing was, dan waren alle problemen toch al lang de wereld uit?!? In plaats daarvan wordt nu vaak een ‘oplossing’ gevonden in pillen. Er zijn zoveel mensen die al jaren antidepressiva slikken en nooit naar de oorzaak van hun problemen kijken.

Veel mensen weten niet beter en kiezen voor korte termijn oplossingen, de zogenoemde quick-fix. Omdat daarmee het werkelijke probleem niet wordt opgelost, werkt dit afhankelijkheid en chronische ziekten in de hand, wat de zorgkosten op de lange termijn zal doen stijgen.

Praten over je problemen, inzicht krijgen en vervolgens trucjes toepassen om met gevoelens en emoties om te gaan, is iets totaal anders dan ervaringsgericht inzicht krijgen in wat er in de onderstroom en dus wérkelijk speelt, zodat je daar oplossingen voor kan vinden. Dat is werken aan je mentale en fysieke vrijheid!

Of je nou wilt stoppen met antidepressiva en je natuurlijke gezondheid terug wilt, of je hebt meer inzicht, daadkracht en lef nodig, wij zijn er voor jou. Naast goede kwaliteit en kennis, bieden wij een veilige omgeving waarin jij jouw eigen antwoorden kunt vinden op vragen die er voor jou toedoen. Daarmee kun jij je leven zo inrichten, zodat jij je gelukkiger, gezonder en beter gaat voelen. Want hé, wie weet er nu beter wat goed voor jou is, dan jijzelf?!

Vanzelfsprekend kan ik dit niet alleen. Dat is de reden dat ik, onder de vlag van Lifecoach.nl, andere Life coaches wil begeleiden in het succesvol neerzetten van hun praktijk.

Ik help en begeleid hen om hun praktijk op een professionele en kwalitatieve manier neer te zetten, zodat we samen meer invloed en impact creëren in Nederland.

Meer weten?

Vul dan hier je gegevens in en ik neem contact met je op.

Wij kijken naar je uit!

Astrid

  Wil jij dit ook?

  Wees de verandering die je wilt zien in de wereld!

  Meer weten?

  Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

  Astrid

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.

  Maak kennis met onze life coaches