Lifecoach logo

Van blokkade naar plan

'In de online training ‘Van blokkade naar Plan,' neem je jouw leven onder de loep en maak je een concreet plan waarmee jij jouw persoonlijke doelen gaat behalen. Zo voorkom je dat je blijft vastzitten in niet-helpende gedachten en creëer je kansen.'

In deze online training neem je jouw leven onder de loep. Je gaat zien waar je 'vastzit,' waar je tegenaan loopt, waar er nog ruimte is of waar je ruimte mag maken. Vanaf het eerste moment merk jij de toegevoegde waarde van Lifecoaching. In deze training leren wij je anders denken, anders naar situaties kijken en doen wij een beroep op jouw creativiteit en intuïtie.H

Herken jij jezelf hierin?

 • je bent onrustig en hebt last van stress
 • je hebt het gevoel niet verder te komen
 • het wordt je allemaal teveel
 • je slaapt slecht en ligt uren te piekeren
 • je leeft op de automatische piloot en zoekt uitdaging
 • je wilt groeien, maar je weet niet waar je moet beginnen
 • je zit met jezelf in de knoop
 • je denkt veel na en blijft in dezelfde loop ronddraaien
 • je bent moe en je hoofd zit vol
 • je twijfelt en komt geen stap verder
 • je wilt rust en controle, maar je weet niet hoe?

Als jij één of meer dingen uit bovenstaande lijst herkent, dan is deze online training is écht iets voor jou.

Je bent namelijk niet de enige. Heel veel mensen ervaren deze problemen.

Weet wát je moet veranderen

In deze online training neem je jouw leven onder de loep. Je gaat zien waar je ‘vastzit,’ waar je tegenaan loopt, waar er nog ruimte is of waar je ruimte mag maken.

Vanaf het eerste moment merk jij de toegevoegde waarde van Lifecoaching. In deze training leer ik je anders denken, anders naar situaties kijken en doe ik een beroep op jouw creativiteit en intuïtie.

Bepaal je doel

Vervolgens ga jij je doel bepalen en maak je een concreet plan waarmee jij jouw persoonlijke doelen gaat behalen. Zo voorkom je dat je blijft vastzitten in niet-helpende gedachten, ga je mogelijkheden zien en kansen creëren.

Maak je actieplan

Vervolgens ga je er acties aan verbinden en help ik je op weg om daarmee ook écht aan de slag te gaan.

De online training Van Blokkade naar Plan is er voor iedereen die inzicht wil in waar het meer, anders of beter kan in werk en/of leven. Dus, weg met alle bezwaren en twijfels, vanaf vandaag wordt alles anders!

In deze training ga je:

 • Op een andere manier naar jouw situaties kijken
 • Jouw creativiteit en intuïtie ‘aan’ zetten
 • Zien waar jouw behoeftes en verlangens liggen
 • Ontdekken welke normen en waarden voor jou belangrijk zijn
 • Jouw wensen en verlangens concreet formuleren
 • Mogelijkheden zien en kansen creëren
 • Realistische en haalbare stappen bedenken waarmee jij jouw doelen wél bereikt

Hoe werkt de training?

De training bestaat uit 4 modules die je zelfstandig en online volgt. Je hebt voor elke module een week de tijd om deze uit te werken. Als je ervoor kiest om vervolgens een één op één live call met mij in te plannen, dan bespreken wij je inzichten, jouw actieplan en geef ik je tips en tricks, zodat jij jouw doelen gaat bereiken.

Eén van deelnemers zei:

“Middels deze training heb ik weer mooie inzichten mogen krijgen. Zowel persoonlijk als zakelijk. Met name bevestiging dat dit alles met elkaar samenhangt en dat je zelf sterk in je schoenen moet staan om successen te bereiken. Hoe dat te doen? Dat maakt de training stap voor stap duidelijk. Wat je doel of blokkade ook is, deze training gaat je mooie inzichten en groei geven!” 

Handig om te weten:

Sommige modules zijn iets langer en andere weer iets korter. De meesten modules en opdrachten zijn in minder dan 2 uur af te ronden.

De rest van de week heb je de tijd om je inzichten te laten ‘landen,’ zodat je ook verbanden gaat zien.

Meld je aan!

Meld je aan en start vandaag nog. Wéét wat je te doen staat en maak van je blokkades een kans. Voor slechts €97,00 ex btw. werk jij aan een plan van aanpak en kom je verder.

Mensen over de online training...

Sandra over de online training

“De training was heel duidelijk en zat goed in elkaar met mooie voorbeelden en filmpjes. Voor mij persoonlijk was dit weer het startsein voor meer verdieping en persoonlijke aandacht voor mijzelf. Daar heb ik de afgelopen jaren te weinig tijd voor genomen en ga ik nu weer wekelijks oppakken. Ik besefte mij hoe belangrijk het is om innerlijke aandacht aan jezelf te besteden en erachter te komen waar je op dit moment staat in het leven en waar je naartoe wilt. Ook de live call daarna heb als heel fijn ervaren, waarbij ik heb aangegeven dat ik graag persoonlijk met jou aan de slag ga."

Lifecoach logo

Voor succesvol leven en werken.

Maak kennis met onze life coaches