Lifecoach logo

Wat kost een Life coach?

Vanzelfsprekend is het belangrijk om te weten wat een Life coach kost. Om die vraag goed te kunnen beantwoorden moeten een paar dingen helder zijn.

Wat kost een Life coach?

Life coaching is geen cursus of training, maar een ontwikkelingsproces. Daarom spreken wij over een investering. Want dat is het. Je investeert in jezelf. Een investering om jezelf beter te leren kennen, om jouw rol binnen de context van je leven beter te begrijpen én daar belangrijke keuzes in te maken.

Lifecoaching is veel meer dan een goed gesprek. Lifecoaching is een samenwerking, waarbij het alleen zijn vruchten kan afwerpen bij onderling vertrouwen. Alles mag er zijn en elk onderwerp kan worden besproken. Daarom werk ik samen met de allerbeste Life coaches!

Alleen de allerbeste Life coaches bij Lifecoach.nl

Alle door mij geselecteerde Life coaches hebben in de afgelopen 10 tot 15 jaar gecertificeerde, integrale HBO opleidingen gevolgd met specifieke kennis van technieken die onze werkwijze bijzonder en  waardevol maken. Daarnaast heeft elke Life coach zelf zo’n ontwikkelingsproces doorlopen en daarmee geleerd van zijn of haar persoonlijke ervaringen. Dat is belangrijk, want daarmee weet en begrijpt jouw Life coach waar jij mee te maken hebt.

Waarom Lifecoach.nl?

Ontwikkeling staat nooit stil, dus ook onze Life coaches gaan regelmatig zelf naar een coach en blijven zich ontwikkelen. Daarnaast hebben wij wettelijk ook de taak om jaarlijks minimaal twee opleidingen of cursussen te volgen. Daarnaast hebben onze Life coaches veel praktijkervaring opgedaan en doen dat nog steeds door de vele mensen die zij mogen begeleiden. Zij bezitten dus een schat aan wijsheid en kennis waar jij veel van kan leren.

Waarom zou je een Life coach willen?

Wij geloven dat elk gezond denkend mens in staat is om de voor hem of haar juiste keuzes te maken, als zij daar de meest zuivere kennis voor hebben. Jouw meest zuivere kennis zit in jou.

Daarom leren wij  je luisteren naar je Ziel, keuzes maken vanuit je Hart en handelen vanuit Verlangen. Onze Life coachtrajecten zijn altijd maatwerk. Dat betekent dat wij afgestemd zijn op en aansluiten bij jouw behoeften én wat jij nodig hebt. Je vindt bij ons de tijd, rust, ruimte en een luisterend oor. Wij denken met je mee, laten je zien en ervaren wat er bij jou speelt en helpen je inzien hoe het anders kan.

De belangrijkste veranderingen ontstaan dus tijdens de coachsessies zelf. Daarnaast krijg je vaak ook thuisopdrachten mee, die jouw proces ondersteunen.

Hoeveel betaal je voor een Life coach?

Wij werken met trajecten bestaande uit een serie coachsessies. De reden hiervoor is dat denk-, voel- en gedragspatronen die al jaren heel vanzelfsprekend zijn, niet met 1 of 2 coachsessies opeens heel anders zijn. Elke Life coachsessie bouwt voort op de volgende, wat nodig is om uiteindelijk een verandering bij jezelf te bewerkstelligen.

Daarnaast werken wij tijdens onze sessies aan een ‘kop en een staart.’ Wij werken op maat, brengen zoveel mogelijk structuur aan, waarna je vol inzichten, inspiratie en zoveel mogelijk handvatten de deur weer uit loopt. Je krijgt feedback op huiswerkopdrachten en mocht het nodig zijn, dan zijn wij ook tussentijds bereikbaar.

Wat kost een coach per uur?

Wij werken niet per uur of per sessie, maar per traject. Wij bieden Life coachtrajecten aan, zowel on- als offline. Hoe lang een coachtraject duurt, dus ook het aantal sessies, is afhankelijk van de ernst en de aard van je hulpvraag. Onze Life coaches werken vanuit hun eigen praktijk en hanteren hun eigen tarieven. De kosten van onze Life coachtrajecten variëren tussen 600 euro en 3500 euro, inclusief btw. Om te weten wat het traject precies inhoudt, met welk traject jij het best geholpen bent en of jij dit het geld ook waard vindt, bieden wij je een kosteloos kennismakingsgesprek aan. Je zit nog nergens aan vast, jij beslist aan de hand van dit gesprek.

Hoe weet ik zeker dat ik er goed aan doe?

Zoiets persoonlijks als het op tafel leggen van je problemen en werken aan je belemmeringen, daar geef je niet zomaar geld aan uit en daarbij ga je ook niet over één nacht ijs. Dus dan wil je het wel zeker weten!

Daarom luisteren wij tijdens een kennismakingsgesprek waarvoor jij onze hulp goed kan gebruiken. Dat geeft jou ook de gelegenheid om te ervaren of wij je juiste partij zijn.

Vervolgens doen wij een inschatting van het aantal sessies voor de te verwachten verandering zoals jij die voor ogen hebt. Vanzelfsprekend is dit een advies, je zit nog nergens aan vast. Jij bent en blijft degene die bepaalt of en met welk traject jij wilt starten.

Om er zeker van te zijn dat je een goede klik hebt met jouw Life coach doe je er goed aan een kennismakingsgesprek te plannen. Wij matchen jou met de Life coach bij jou in de buurt, tenzij jij anders wenst natuurlijk.

 

Vul hier je gegevens in en één van ons neemt contact met je op.

 

Welke coaching wordt vergoed door een zorgverzekeraar?

Onze begeleiding wordt over het algemeen niet standaard vergoed door een zorgverzekering. Toch zijn er steeds vaker (zorg)verzekeringen die deze investering wel zien zitten. Vraag dus ook aan jouw zorgverzekering of zij in jou willen investeren.

Meer informatie?

Ook steeds meer werkgevers zien de noodzaak van onze preventieve begeleiding en hebben budget om je te helpen groeien.

Vaak is dit ook wettelijk vastgelegd in een CAO, dus vraag ernaar. Ook jouw werkgever is erbij gebaat dat jij goed in je vel zit en optimaal functioneert en presteert.

Mocht je werkgever meer informatie willen, kijk dan even hier.

 

Mocht je nog twijfelen? Deze mensen gingen je voor, lees, luister en bekijk de video’s over hun ervaringen. Meer weten? Graag geven wij antwoordt op je vragen. Plan hiervoor een online adviesgesprek of vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Wij ontmoeten je graag!

  Wil jij dit ook?

  Een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen?

  Vul hiernaast je gegevens in en één van ons neemt contact met je op.

  Tot dan!

  Astrid

  Klanten over hun ervaringen met onze coachingstrajecten

  Lees hier alle ervaringen

  “Door jou heb ik geleerd stabiel te blijven”

  C. over haar coachtraject bij Astrid

  “Lieve Astrid, Een klein berichtje om je enorm te bedankt voor wat je voor mij betekend hebt. De manier waarop je mij hebt leren kennismaken met mijn p...” Lees meer

  “Heel professioneel met gevoel en humor”

  F.B. over haar coachtraject bij Anne

  “Ik ben heel blij dat ik bij Anne terecht ben gekomen. Anne is een hele fijne coach die goed luistert naar je verhaal en goed kan samenvatten zodat de...” Lees meer

  “Vertrouwen in mijn eigen keuzes”

  B.S. over zijn coachtraject bij Anne

  “Je bent een perfect luisterend oor, die iemand gas terug leert nemen, of juist gas erbij wanneer dat nodig is. Verder kan jij op subtiele manier spieg...” Lees meer

  “Ik heb genoten van de gesprekken...”

  S. over haar coachtraject bij Dagmar

  “Dagmar is heel professioneel. Ze luistert aandachtig en schakelt heel snel waardoor ze gauw de vinger op de zere plek legt en tot de kern komt mede do...” Lees meer

  “Nooit gedacht dat ik dit zou durven”

  Miranda over haar coachtraject bij Frederiek

  “Je bent een heel fijn, geduldig en lief persoon. Ik voelde mij veilig bij jou, waardoor ik mij open durfde te stellen. Ik heb veel therapieën gehad, m...” Lees meer

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.