Lifecoach logo

Innerlijk kindwerk

Elk mens heeft in zijn kindertijd ervaringen opgedaan die pijnlijk zijn geweest. Deze ervaringen spelen vaak, zonder dat we ons ervan bewust zijn, een grote rol in dagelijks leven.

Werken met ons innerlijke kind is een prachtige ervaring die je niet snel zal vergeten. Een innerlijk kind is een deel van jezelf uit je kindertijd. Allerlei ervaringen uit de kindertijd die op een of andere manier onprettig zijn geweest, spelen in je dagelijks leven nog altijd een rol. Je hoeft je er niet van bewust te zijn, maar dit kan zodanig doorwerken waardoor je bijvoorbeeld je spontaniteit, je humor, je speelsheid, je creativiteit of het genieten kwijt bent geraakt.

Elk mens heeft in zijn kindertijd ervaringen opgedaan die pijnlijk zijn geweest. Deze ervaringen spelen vaak, zonder dat we ons ervan bewust zijn, een grote rol in dagelijks leven. Soms is het nodig om weer in contact te komen met dat deel van jezelf uit je kindertijd. Een herstelt contact zorgt ervoor dat je weer durft denken, bewegen, lachen, genieten en doen zoals in je kindertijd.

Met deze techniek maken we contact met dit kindsdeel, ontdekken we de oorzaak en verwerken we de pijn en/of angst. Het maakt letterlijk het kind in je los en geeft je een gevoel van ‘vrij zijn’ om te doen wat je graag wilt.

Sommige mensen leven en werken nog steeds vanuit het ‘gewonde’ kindsdeel. Deze techniek zorgt er ook voor dat jouw volwassen deel zich niet langer hiermee identificeert maar als volwassene gaan fungeren. Met als resultaat:

  • Loslaten van ‘oude’ gedragspatronen
  • Opnieuw stromen van energie
  • Herstellen van de communicatie in je lichaam
  • Heraansluiting op het eigen, gezonde potentieel

Wil jij dit ook?

Vul hier je gegevens in en één van ons neemt contact met je op.

Lifecoach logo

Voor succesvol leven en werken.