Marcel den Hartog

Leerdam

NLP / HNLP coach en trainer | Systemisch coach | TA practioner | Reiki master en teacher | Hart-brein coherentie

Neem contact op

    Wil jij dit ook?

    Klanten komen bij mij om

    • zichzelf beter te leren kennen
    • meer eigenwaarde te ontwikkelen
    • negatieve patronen te doorbreken
    • hoofd en hart met elkaar te verbinden
    • beter en helderder te communiceren
    • persoonlijk leiderschap te ontwikkelen
    • meer persoonlijke en spirituele vervulling te vinden

    Over Marcel den Hartog

    Op dertienjarige leeftijd maakte ik een ingrijpende ervaring door. Als brugklasser op de mavo besloot ik niet te vertellen dat ik lid was van de Jehovah’s Getuigen, omdat ik bezig was me ervan los te maken. Het ging goed op school, ik maakte nieuwe vrienden en haalde zes negens op mijn eerste rapport. Het leven leek eindelijk mijn kant op te komen.

    Lees meer over Marcel

    Je eigen plek innemen

    Omdat ik verlangde naar vrijheid en zelfontdekking reisde ik vanaf mijn zestiende naar de Verenigde Staten en Australië. Wat ik toen alleen nog niet besefte, was dat ongeacht waar ik naartoe ga, ik altijd mezelf meeneem. Tijdens deze vormende jaren had ik het geluk te studeren onder begeleiding van vele bekwame leraren, o.a. in de Sjamanistische- en Qabalistische traditie en via psychotherapie en EMDR verwerkte ik mijn jeugdtrauma’s.

    Hoe vind ik mijn plek in relatie tot werk?

    Inmiddels heb ik mijn plek gevonden. Als Life coach, NLP trainer en energetisch therapeut is het mijn missie om mensen te begeleiden bij het ontwikkelen van hun eigen meesterschap. Mijn begeleiding is bedoeld voor zowel particulieren als voor teamleiders en managers die willen groeien in persoonlijk leiderschap, professionele communicatie, psychologie en spiritualiteit.

    Ontwikkeling en groei

    Als geen ander weet ik hoe moeilijk het is om je autonomie te behouden in een maatschappij en een omgeving die je van alles oplegt, van je vraagt en verwacht. Wie ben je dan in relatie tot anderen thuis of op je werk? Hoe blijf je dichtbij jezelf? Hoe zorg je ervoor dat jij als mens, teamleider, manager of medewerker jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht laat komen?

      Wil jij dit ook?

      Keertje kennismaken?

      Graag begeleid ik je op jouw weg en help je inzien hoe jij je talenten ten volle benut, terwijl je jouw persoonlijke en werkende leven naar je hand zet, zodat de mensen om je heen kunnen groeien.

      Wil jij jouw volle potentieel benutten, zonder jezelf te verliezen? Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

      Tot dan!

      Marcel

      Onze klanten over Marcel

      Alle reviews

      “Marcel was zeer betrokken”

      E.V. over de begeleiding van Marcel

      “In de afgelopen jaren hebben wij zakelijk diverse verbetering door kunnen voeren dankzij de vakkundige kennis van Marcel. Marcel was zeer betrokken bi...” Lees meer

      “Hij is vriendelijk, professioneel en luistert”

      S.V. over haar coachtraject bij Marcel

      “Ik heb bij Marcel een traject voor Innerlijke kracht gevolgd. Heel duidelijk onderbouwde uitleg. Marcel is vriendelijk en professioneel. Hij luistert...” Lees meer

      “Bijzonder hoe inzichten voelbaar worden”

      I.v.S. over haar coachtraject bij Marcel

      “Ik vind het waardevol hoe inzichten voelbaar worden. Ze worden levend in je waardoor ze bij je blijven.”

      Voor succesvol leven en werken.