Lifecoach logo

Frederiek Roodenburgh

Aerdenhout

Life coach | Lichaamsgericht therapeut | Holistisch therapeut

Neem contact op

  Wil jij dit ook?

  Klanten komen bij mij om

  • rust in hun hoofd te ervaren
  • meer diepgang en echte gesprekken te voeren
  • te leren zich meer open te stellen
  • te leren luisteren naar hun lichaam
  • meer ruimte in te nemen
  • te leren voelen
  • antwoorden op levensvragen te krijgen

  Over Frederiek Roodenburgh

  Voordat ik startte met mijn opleiding als holistisch therapeut was ik werkzaam als fiscalist binnen een beursgenoteerd kantoor. Beiden hadden wij een drukke baan en ging alles op de automatische piloot. Het was een hectische tijd waarin ook mijn dochter heel veel aandacht en liefde nodig had wegens haar gezondheid.

  Mijn naam is Frederiek Roodenburgh en ik ben 42 jaar en woon in Aerdenhout. Samen met mijn vriend hebben wij twee jongens van 10 en 12 en een dochter van 7 jaar.

  De verantwoordelijkheid die ik richting mijn werk voelde, maar die ik niet volledig kon geven omdat ik ook thuis nodig was om voor onze dochter te zorgen, voelde niet goed. Het altijd maar ‘aan’ staan en mezelf geen rust gunnen om te voelen dat mijn zieke kind veel zorgen en verdriet met zich meebrengt. Voor mijn andere kinderen en iedereen om me heen altijd maar als heel sterk willen overkomen. De balans tussen geven en ontvangen was volledig weg. Mijn energie emmer liep beetje bij beetje leeg en er was geen moment van opladen.

  Ik ben zo moe

  Hoewel Covid geen fijne tijd was, heeft het ons als gezin toch iets moois meegegeven. Dat was de periode die mij heeft laten zien dat mijn zielsmissie niet binnen de fiscaliteit lag, maar heel ergens anders. Dit was het moment dat mijn vriend en ik besloten dat het anders moest; hoe kregen we meer rust in het gezin en hoe zou ik meer energie krijgen?

  Wat ben ik dankbaar dat ik mede door de baan van mijn vriend de mogelijkheid heb gekregen om te stoppen met werken en om te kijken wat ik écht zou willen doen. Wat is mijn zielsmissie? Dit was de start van mijn transformatie.

  Mijn holistische ontwikkeling heeft mij de inzichten gegeven hoe gebeurtenissen vanuit mijn jeugd (en voorouders) mij hebben gevormd tot de persoon die ik ben. Hoe liefdevol je ook wordt opgevoed door je ouders, er zijn altijd bepaalde momenten die van zo’n grote impact zijn, die jou vormen voor je verdere leven.

  Waarom zit ik zo in mijn hoofd?

  Rond mijn 5/6e levensjaar heb ik iets naars ervaren op de basisschool waarbij ik heb gevoeld ‘ik hoor er niet bij’. Samen met de scheiding van mijn ouders heb ik als reactie als kind besloten: Ik mag niet voelen, want dat doet pijn. Op dat moment een beschermingsmechanisme die mij diende, maar later niet meer. Doordat ik niet voelde en doordat altijd maar alles goed ging voor de buiten wereld, vroeg nooit iemand hoe het met me ging. Mensen konden mij hard vinden, maar van binnen was ik alles behalve dat.

  Uit mijn hoofd komen

  Holistische therapie heeft mij getransformeerd van iemand die vanuit het hoofd leefde, die best snel ergens wat van kon vinden, naar iemand die echt kan staan voor wie ik ben en wat ik voel. Daarnaast kan ik nu goed mijn grenzen aangeven en doe ik de dingen echt vanuit mijn hart!

  Ik ben zo dankbaar dat ik de kans heb gekregen om als volwassenen het wilsbesluit te nemen om wel te mogen voelen en om me kwetsbaar op te mogen stellen.

  Ik hoef niet altijd meer de sterkste te zijn. Ik hoef niet altijd meer ‘aan’ te staan. Meer dan ooit ben ik in balans en herken ik het als ik weer in mijn oude patronen val en wanneer er als volwassene een kindstuk wordt geraakt.

  Nu doe ik de dingen waarbij de energie door mijn lichaam stroomt en voel niet meer vanuit mijn hoofd. Mijn onzekerheid en kwetsbaarheid heeft plaats gemaakt voor mijn innerlijke kracht.

  Wil jij dit ook?

  Wil jij ook stoppen met ‘aan’ staan? Wil jij je kwetsbaar kunnen opstellen en niet meer altijd de sterkste te hoeven zijn? Bij deze nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek om te bespreken wat ik voor je kan doen.

  Het aanbod van Frederiek

  EénopéénLifecoaching

  Ongeacht in welke levensfase je je bevindt of welke uitdagingen je op je weg tegenkomt – of het nu gaat om je carrière of persoonlijke leven – Life coaching is een krachtig instrument om je te brengen waar je heen wilt.

  Dit is wat Lifecoaching ook jou kan brengen!

  Carrièresupport

  Carrièresupport is de preventieve begeleiding van medewerkers voor meer positiviteit en algeheel welzijn door coaching op de werkvloer.

  Onze Life coaches kennen geen wachtlijst, dus start vandaag nog met coaching on the job.

  Consolidatietraject

  Nadat jij, samen met je Life coach, meer inzichten hebt gekregen en veranderingen hebt doorgevoerd tijdens één op één Lifecoaching, kom je in de consolidatiefase.

  Stagnatie en terugval in oude patronen wordt nu jouw grootste uitdaging.

  Onze klanten over Frederiek

  Alle referenties

  “Nooit gedacht dat ik dit zou durven”

  Miranda over haar coachtraject bij Frederiek

  “Je bent een heel fijn, geduldig en lief persoon. Ik voelde mij veilig bij jou, waardoor ik mij open durfde te stellen. Ik heb veel therapieën gehad, m...” Lees meer

  “Heel diep en veilig”

  J. over haar coachtraject bij Frederiek

  “ik weet niet hoe je het doet maar je bent echt heel goed in je lichaamswerk, ook het vinden van de plekken en het effect - magische ervaring, ook wat...” Lees meer

  “Zoveel zorg en aandacht”

  M. over haar coachtraject bij Frederiek

  “Frederiek behandelt je met zoveel zorg en aandacht. Zodra je binnenstapt, kom je in haar 'bubbel van rust' terecht. Na een intake bepaalt ze op welke...” Lees meer

   Wil jij dit ook?

   Keertje kennismaken?

   Woon of werk jij in de omgeving van Aerdenhout? Ik sta voor je klaar om je uit je hoofd en naar je lichaam te begeleiden.

   Laat hiernaast je gegevens achter en ik neem contact met je op.

   Tot dan!

   Frederiek

   Lifecoach logo

   Voor succesvol leven en werken.