Lifecoach logo

Life coach & business mentorship

Heb jij, als startende Life coach, behoefte aan een ervaren Life coach en ondernemer als klankbord en vraagbaak?

Als Life coach mentor help ik jou, als jonge professional, bij alle aspecten die horen bij het starten en runnen van een succesvolle Life coachpraktijk.

In 2009 volgde ik mijn HBO opleiding tot Life coach. Toen nog een vrij onbekend fenomeen, want mensen in mijn omgeving dachten dat ik deze term zelf bedacht had. 🙂

Nog voordat ik aan de opleiding begon stond voor mij één ding als een paal boven water; ik moest en zou Life coach worden. Op dat moment was ik al ruim 12 jaar ondernemer en directeur van een reclamebureau met 15 medewerkers. Als ondernemer wist ik wat mij te doen stond en halverwege mijn opleiding startte ik met het opbouwen van mijn praktijk.

Kennis en ervaring delen

Omdat steeds meer startende Life coaches mij benaderen met allerlei vragen, ben ik nu zover dat ik mijn kennis en ervaring van het vak Lifecoaching, als ook op het gebied van ondernemen, structureel ga delen.

Als Life coach & business mentor help ik je vakinhoudelijk om grip te krijgen op je vakkennis en vaardigheden, maar ook hoe je naar jouw onderneming en jezelf kijkt als professional.

In een klein groepje van maximaal 5 mensen komen wij 1 x per maand online bij elkaar. Qua invulling hou ik ons gesprek het liefst open en volgen wij wat zich intuïtief ontvouwt. De enige leidraad is een onderwerp van gesprek in de vorm van een thema.

Tijdens dit uur kan je mij alle vragen stellen die je hebt omtrent dit thema én over andere zaken die tijdens de bijeenkomst ter sprake komen. En wie weet volgen hier wel huiswerk opdrachten uit!

Doe je mee met deze pilot?

Op donderdag 26 januari om 10.00 uur is de aftrap van een reeks van, in totaal 7, bijeenkomsten.

Dit zijn de onderwerpen en data:

 1. Aftrap en kennismaking | 26 januari 2023
 2. Wie ben ik? | 23 februari 2023
 3. Profileren | 23 maart 2023
 4. Doelen | 20 april 2023
 5. Zichtbaarheid | 25 mei 2023
 6. Marketing | 22 juni 2023
 7. Valkuilen | 27 juli 2023

Jouw investering

Dit is dus een pilot van in totaal 7 bijeenkomsten. Wil jij bij deze pilot aanwezig zijn? Jouw investering hiervoor is € 97,00 exclusief 21% btw.  (Als de vorm van dit mentorship eenmaal staat, zal de prijs hoger zijn)

Doe je mee?

Tof! Tot dan!

Astrid

 

  Wil jij dit ook?

  Doe je mee?

  Voor slechts € 97,00 euro ben ik 6 maanden lang jouw mentor en help ik je verder als ondernemer en Life coach.

  Vul hiernaast je gegevens in en meld je aan!

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.