Lifecoach logo

Life coach in Den Haag

Ben jij op zoek naar een Life coach in de omgeving van Den Haag? Ben je op zoek naar veranderingen in je leven, maar weet je niet zeker waar je moet beginnen? Dan zit je hier goed.

Neem contact met mij op

Zoek je een Life coach in Den Haag?

Als Life coach in Den Haag help ik je om jouw doelen te identificeren en een plan te formuleren om deze daadwerkelijk te bereiken.

Als Life coach in de omgeving van Den Haag ben ik gespecialiseerd in het onderzoeken en wegwerken van belemmerende gedachten en overtuigingen. Ik ben o.a. Life coach, holistisch therapeut, out door Life coach en ondernemerscoach. Klik op de links, ik vertel je graag wat jij met deze vormen van Lifecoaching kan bereiken.

Met mijn jarenlange ervaring ben ik inmiddels een doorgewinterde Life coach en gebruik ik onze gesprekken, verschillende technieken en oefeningen, zodat jij jouw doelen kan bereiken. Ik begeleid je erbij, waarbij ik me afstem op jouw behoeften én wat jij nodig hebt om je persoonlijke belemmeringen te overwinnen.

Over Astrid

“In mijn vorige carrière runde ik, samen met mijn man, een reclamebureau. Een onderneming die uitgroeide tot een bedrijf met vijftien medewerkers en 2 miljoen euro omzet.

Toen een jong, groeiend bedrijf, in combinatie met een jong gezin. Mijn man nam de zaken frontoffice voor zijn rekening, mijn pakkie an was alles backoffice en thuis. Een hectische tijd waarin zich regelmatig situaties voordeden waarin ik teleurgesteld en gefrustreerd raakte. Waarvoor ik ook vaak niet direct een oplossing wist.

Met mijn tomeloze inzet stapte ik keer op keer over teleurstellingen heen en deed ik wat ik dacht dat het beste was. Om later te concluderen dat zaken niet veranderden en problemen niet structureel opgelost werden. Omdat ik veel te lang onzeker bleef aanmodderen, belandde ik letterlijk naast het doucheputje in een burn-out. Een paar maanden later besloot ik dat het anders moest.” Lees hier het hele verhaal over Astrid.

Als je in de omgeving van Den Haag woont of werkt en op zoek bent naar begeleiding bij het bereiken van je lange- of korte termijn doelen en het maken van positieve veranderingen in je leven, dan zit je bij mij goed.

Neem contact met mij op. Ik staat voor je klaar om je te begeleiden naar een invulling van je leven, zoals jij dat wilt. Vul hieronder je gegevens in en ik neem contact met je op.

  Wil jij dit ook?

  Neem direct contact op voor Life coaching omgeving Den Haag?

  Wil je meer weten en kennismaken? Vul hiernaast je gegevens in en ik neemt contact met je op.

  Tot dan!

  Astrid

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.