Lifecoach logo

Life coach in Den Haag

Ben jij op zoek naar een Life coach in de omgeving van Den Haag? Ben je op zoek naar veranderingen in je leven, maar weet je niet zeker waar je moet beginnen? Dan zit je hier goed.

Neem contact met mij op

Zoek je een Life coach in Den Haag?

Als Life coach in Den Haag help ik je om jouw doelen te identificeren en een plan te formuleren om deze daadwerkelijk te bereiken.

Als Life coach in de regio Den Haag ben ik gespecialiseerd in het onderzoeken en wegwerken van belemmerende gedachten en overtuigingen. Ik ben XLence-coach, hypnotherapeute en NLP coach. Klik op de links, ik vertel je graag wat jij met deze vorm van Lifecoaching kan bereiken.

Met mijn jarenlange ervaring ben ik inmiddels een doorgewinterde Life coach en gebruik ik onze gesprekken, verschillende technieken, oefeningen en eventueel hypnosesessies zodat jij jouw doelen kan bereiken. Ik begeleid je erbij, waarbij ik me afstem op jouw behoeften én wat jij nodig hebt om je persoonlijke belemmeringen te overwinnen.

Over Judith

“Na een complexe jeugd, waarin ik heel wat -gogen en -peuten versleten heb, een fulltime carrière in het onderwijs en een lange, moeizame relatie kwam ik mijzelf tegen op de bodem van de put: de welbekende burn-out. Een paar maanden later zat ik bij een Life coach. En wat zij tegen mij zei heeft mijn leven veranderd.”

Lees hier mijn hele verhaal!

Als je in de regio Den Haag woont of werkt en op zoek bent naar begeleiding bij het bereiken van je lange- of korte termijn doelen en het maken van positieve veranderingen in je leven, dan zit je bij mij goed.

Neem contact met mij op. Ik staat voor je klaar om je te begeleiden, zodat jij jouw rol zo goed mogelijk kan vervullen. Vul hieronder je gegevens in en ik neem contact met je op.

  Wil jij dit ook?

  Neem direct contact op voor Life coaching in Den Haag?

  Wil je meer weten en kennismaken? Vul hiernaast je gegevens in en ik neemt contact met je op.

  Tot dan!

  Judith

  Wat is Lifecoaching?

  Life coaching is een vorm van begeleiding of mentorschap die je helpt persoonlijke- en professionele doelen te stellen en te bereiken. Onze Life coaches bieden je steun, structuur, begeleiding, motivatie en verantwoording, terwijl je werkt aan het bereiken van je doelen.

  Lees meer!

  Klanten over hun ervaringen met onze coachingstrajecten

  Steeds wat wijzer over mezelf

  Patricia over haar coachtraject

  "De manier waarop jij dingen samenvat en terugkoppelt echt top. Je weet snel tot de kern te komen. Na iedere sessie was ik weer wat wijzer over mezelf geworden."

  Van Blokkade naar Plan

  S.v.A. omgeving Leiden over het traject

  "De training was heel duidelijk en zat goed in elkaar met mooie voorbeelden en filmpjes. Ook jouw begeleiding en aandacht was heel fijn."

  Een prettige ervaring

  Margriet over haar Life coach traject

  "Het aspect 'voelen' heb ik als een enorme meerwaarde ervaren. Want dat moest ik leren. Zoveel prettiger dan alleen maar praten!"

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.

  Maak kennis met onze life coaches