Lifecoach logo

Life coach in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een Life coach in de omgeving van Amsterdam? Onze ervaren Life coach in Amsterdam helpt je aan meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en helpt je patronen te doorbreken.

Neem contact met mij op

Zoek je een Life coach in Amsterdam?

Ben jij regelmatig in de omgeving van Amsterdam en ben je op zoek naar een gekwalificeerde en ervaren Life coach? Dan ben je hier aan het juiste adres. Veel mensen die op zoek zijn naar verbetering van hun persoonlijke- en professionele leven wonen en/of werken in de omgeving van Amsterdam. Als Life coach sta ik dan ook voor je klaar om jou te begeleiden in privé- of werkgerelateerde vraagstukken.

Als Life coach woon en werk ik in Amsterdam en help ik je om (weer) in verbinding te komen met jezelf, je lichaam en je gevoelens en emoties. Als lichaamsgericht– en holistisch psychotherapeut begeleid ik je naar nieuwe inzichten, help ik je inefficiënte patronen te doorbreken en nieuwe mogelijkheden en kansen te zien en te pakken. Klik op bovenstaande linken, om meer te lezen over wat mijn werkwijze voor jou kan betekenen.

Over Anne

Mijn start op aarde is niet de gemakkelijkste geweest door: Huiselijke spanningen, ernstige astma, verschillende acute ziekenhuisopnames, de echtscheiding van mijn ouders en de emotionele gevolgen daarvan.

Om mijn astma te overwinnen, leerde ik als baby al te overleven op wilskracht. Niet alleen in het ziekenhuis op de intensive care, maar ook thuis. Tot mijn vierde levensjaar was ik chronisch ziek en leefde ik op wilskracht…… Lees hier het hele verhaal van Anne.

Neem contact met mij op. Dan plannen wij een kennismakingsgesprek in en vertel ik je meer over mijn werkwijze. Laat hieronder je gegevens achter en ik neemt contact met je op.

  Wil jij dit ook?

  Meer weten over Life coaching in Amsterdam?

  Wil je meer weten of een kennismakingsgesprek met mij inplannen? Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

  Tot dan!

  Anne

  Klanten over hun ervaringen met onze coachingstrajecten

  Lees hier alle ervaringen

  “Door jou heb ik geleerd stabiel te blijven”

  C. over haar coachtraject bij Astrid

  “Lieve Astrid, Een klein berichtje om je enorm te bedankt voor wat je voor mij betekend hebt. De manier waarop je mij hebt leren kennismaken met mijn p...” Lees meer

  “Heel professioneel met gevoel en humor”

  F.B. over haar coachtraject bij Anne

  “Ik ben heel blij dat ik bij Anne terecht ben gekomen. Anne is een hele fijne coach die goed luistert naar je verhaal en goed kan samenvatten zodat de...” Lees meer

  “Ik heb genoten van de gesprekken...”

  S. over haar coachtraject bij Dagmar

  “Dagmar is heel professioneel. Ze luistert aandachtig en schakelt heel snel waardoor ze gauw de vinger op de zere plek legt en tot de kern komt mede do...” Lees meer

  “Vertrouwen in mijn eigen keuzes”

  B.S. over zijn coachtraject bij Anne

  “Je bent een perfect luisterend oor, die iemand gas terug leert nemen, of juist gas erbij wanneer dat nodig is. Verder kan jij op subtiele manier spieg...” Lees meer

  “Nooit gedacht dat ik dit zou durven”

  Miranda over haar coachtraject bij Frederiek

  “Je bent een heel fijn, geduldig en lief persoon. Ik voelde mij veilig bij jou, waardoor ik mij open durfde te stellen. Ik heb veel therapieën gehad, m...” Lees meer

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.