Lifecoach logo

Ik zoek gelijkgestemde professionals om mee te sparren

Je bent welkom bij onze intervisie groep

Vertel me meer!

Ja, ik wil aanwas van nieuwe klanten

Wij zorgen voor acquisitie en marketing

Vertel me meer!

Ik hoor graag bij een netwerk van gelijkgestemden

Wij zijn on- en offline een team

Vertel me meer!

Ik ben die professional die gezien mag worden

Wij zorgen voor professionaliteit en kwaliteit

Vertel me meer!

Ik wil doen waar ik goed in ben

Wij zorgen voor aanwas van nieuwe klanten

Vertel me meer!

Ik behoud graag balans in werk en privé

Tijd voor je gezin, zonder financiële zorgen

Vertel me meer!

Community over Competition

Als Life coach of holistisch therapeut heb je niet voor niets geïnvesteerd in opleidingen en jouw persoonlijke ontwikkeling. Dan wil je het liefst maar één ding doen en dat is je vak uitoefenen.

Om je werk te kunnen doen, heb je klanten nodig. Dan moet je ook ondernemen, inclusief het bijhouden van een website, zorgen voor zichtbaarheid en natuurlijk marketing. Inmiddels zijn er zo’n 109.000 geregistreerde coaches in Nederland en daar ben jij er één van.

Daarom streven wij naar ‘Community over Competion.’ Dat betekent dat wij graag de samenwerking aangaan met gelijkgestemde Life coaches en holistisch therapeuten. Als wij met ons holistische vak impact willen maken en invloed willen hebben in een mentaal vastgelopen maatschappij is het gezamenlijk inzetten van acquisitie en marketingmogelijkheden essentieel.

Samen bereiken wij meer, want niet alleen wordt ons gezamenlijk bereik groter, maar ook jouw en onze expertise krijgt daarmee de erkenning en waardering die het verdiend. Jij en jouw expertise verdienen het om in het bewustzijn van een groot publiek te komen.

Binnen de juiste groep je kan ook terugvallen op mensen die je ondersteunen, naar je luisteren en je aanmoedigen. Ook dat maakt een wereld van verschil.

In tegenstelling tot de misvatting dat concurrentie slecht is en erop gericht is anderen te dwarsbomen, delen de professionals in ons team hun kennis, middelen en ervaringen, wat leidt tot wederzijds succes en innovatie.

Onze verbinding en samenwerking zijn vele malen krachtiger dan elke vorm van concurrentie. Samen bevorderen wij een gezondere en duurzamere omgeving, waarin wij en vooral onze klanten kunnen groeien. Dat is ‘Community over Competition.’ Geloof jij ook in het kracht van verbinden en samenwerken?

Samenwerken met Lifecoach.nl?

Als Lifecoach.nl hebben wij een visie, en daarom is het onze missie om ervaren Life coaches en holistisch therapeuten als professionele partners te verbinden, hen zichtbaar te maken en ondersteuning te bieden zowel in het vak, als in het ondernemerschap en door marketing.

Als dé nummer 1 in Google zorgen wij voor promotie en klantenwerving door strategische marketingplannen te ontwikkelen die ervoor zorgen dat jouw diensten zichtbaar worden voor de juiste doelgroep.

Dat betekent dat je met onze hulp groeit als mens, Life coach en ondernemer én een partij hebt die zorgt voor een stroom aan nieuwe klanten. Onze ondersteuning kan jou financiële zekerheid en een duurzame, winstgevende praktijk opleveren. Zo kan jij je volledig richten op je passie en expertise, terwijl wij de marketing voor je regelen.

Wat wij bieden:

  • Promotie | Wij zorgen voor het werven van klanten.
  • Persoonlijke begeleiding | Sparren en groeien in een netwerk van gelijkgestemde professionals.
  • Balans Werk en Privé | Je werkt vanuit je eigen bedrijf en beheert je eigen agenda. Je behoud dus tijd en energie voor wat echt belangrijk voor je is.
  • Professionele Groei | Jij concentreert je op waar je goed in bent, terwijl jouw professionaliteit gezien en gelinkt wordt aan onze andere professionals.
  • Rust | Wij focussen op het onderscheidend zichtbaar worden, zowel on- als offline.
 • Is dit iets voor je?

  Dan zijn wij op zoek jou!

Herken jij jezelf in onderstaande punten:

 • Je hebt een integraal HBO opleiding Lifecoaching of vergelijkbare holistische (coach)opleiding(en) met succes afgerond.
 • Je bent ondernemer met een eigen praktijk.
 • Je hebt aantoonbare, ruime kennis & vaardigheden in o.a.: deelpersoonlijkheden, transactionele analyse, innerlijk kindwerk, NLP- en visualisatie methodes, omgaan met gevoelens en emoties, stress release, adem- en lichaamswerk.
 • Je hebt ervaring in het werken met coachees/klanten.
 • Zelfreflectie en ontwikkeling staan regelmatig op jouw agenda.
 • Je hebt een representatief uiterlijk en dito praktijkruimte.
 • Je voldoet aan de wettelijke eisen met aansluiting bij een brancheorganisatie.
 • Je kan je vinden in onze missie en visie.

 

Herken jij je in het bovenstaande?

Join our team! Klik op de button hieronder en ontdek hoe ook jij ons team kan versterken. Je bent van harte welkom voor aansluiting bij onze community.

Lifecoach logo

Voor succesvol leven en werken.