Lifecoach logo

Life coach in Leiden

Ben jij op zoek naar een Life coach in de omgeving van Leiden? Onze ervaren Life coach in Leiden helpt je aan meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en helpt je patronen te doorbreken.

Neem contact met mij op

Zoek je een Life coach in Leiden?

Woon of werk je in de omgeving van de stad Leiden en ben je op zoek naar een gekwalificeerde Life coach? Dan ben je hier aan het goede adres. Veel mensen die op zoek zijn naar verbetering van hun persoonlijke- en professionele leven wonen en/of werken in de omgeving van Leiden. Als Life coach sta ik dan ook voor je klaar om jou te begeleiden in het bereiken van jouw doelen.

Als Life coach ben ik werkzaam in de omgeving van Leiden en ik help je om in verbinding te komen met jezelf, je lichaam en gevoelens en emoties. Als NLP coach en holistisch therapeut begeleid ik je naar nieuwe inzichten, help ik je ineffeciënte patronen te doorbreken en nieuwe mogelijkheden en kansen te zien en te pakken. Klik op de link, om meer te lezen over wat deze vormen van Lifecoaching voor jou kunnen betekenen.

Over Saskia

“Mijn naam is Saskia Bosker (1967), ik ben getrouwd met Otto, een fanatieke Taekwondo topsporter en moeder van twee prachtige dochters. Vanaf mijn zesde jaar woon ik in Alphen aan den Rijn.

Na het overlijden van mijn vader zorgde familie ervoor dat mijn moeder, met mij en mijn zus, weer in Nederland kon wonen. Mijn zus nam als oudste vanaf die tijd een serieuze rol op haar schouders en werd een baken voor onze moeder. Ik groeide op, ontdekte mijn humor en hield mij staande door een masker op te zetten. Ik werd, tussen alle pijn en verdriet, de vrolijke noot in huis.

Toen ik ouder werd vroegen mensen mij soms of ik een vaderfiguur mistte? Ik kon mij niet voorstellen dat ik dat zou missen, gewoonweg omdat ik niet wist hoe…..Lees hier het hele verhaal van Saskia.

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer over mijn werkwijze. Laat hieronder je gegevens achter en ik neemt contact met je op.

  Wil jij dit ook?

  Meer weten over Life coaching in Leiden?

  Wil je meer weten of een kennismakingsgesprek met mij inplannen? Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

  Tot dan!

  Saskia

  Klanten over hun ervaringen met onze coachingstrajecten

  Steeds wat wijzer over mezelf

  Patricia over haar coachtraject

  "De manier waarop jij dingen samenvat en terugkoppelt echt top. Je weet snel tot de kern te komen. Na iedere sessie was ik weer wat wijzer over mezelf geworden."

  Van Blokkade naar Plan

  S.v.A. omgeving Leiden over het traject

  "De training was heel duidelijk en zat goed in elkaar met mooie voorbeelden en filmpjes. Ook jouw begeleiding en aandacht was heel fijn."

  Een prettige ervaring

  Margriet over haar Life coach traject

  "Het aspect 'voelen' heb ik als een enorme meerwaarde ervaren. Want dat moest ik leren. Zoveel prettiger dan alleen maar praten!"

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.

  Maak kennis met onze life coaches