Lifecoach logo

Life coach in Leiden

Ben jij op zoek naar een Life coach in de omgeving van Leiden? Onze ervaren Life coach in Leiden helpt je aan meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en helpt je patronen te doorbreken.

Neem contact met mij op

Zoek je een Life coach in Leiden?

Woon of werk je in de omgeving van de stad Leiden en ben je op zoek naar een gekwalificeerde Life coach? Dan ben je hier aan het goede adres.

Veel mensen die wonen en/of werken in de omgeving van Leiden zijn op zoek zijn naar verbetering van hun persoonlijke- en professionele leven wonen en/of werken. Als Life coach sta ik dan ook voor je klaar om jou te begeleiden naar meer voldoening en je gelukkig voelen, zowel professioneel als privé.

Als Life coach ben ik werkzaam in de omgeving van Leiden en ik begeleid je om in verbinding te komen met jezelf en je lichaam. Als Life coach, holistisch therapeut, out door Life coach en ondernemerscoach, begeleid ik je naar nieuwe inzichten, help ik je inefficiënte patronen te doorbreken en nieuwe mogelijkheden en kansen te zien en te pakken. Klik op de link, om meer te lezen over wat deze vormen van Lifecoaching voor jou kan betekenen.

Over Astrid

“Toen mij de vraag ‘Wat wil jij?’ gesteld werd, stond met een mond vol tanden. Ik had geen idee. Als gevoelig meisje en door wat ik als jong kind had meegemaakt, leerde ik niet na te denken over wat ik wilde, maar leerde op onuitgesproken angsten en verwachtingen acteren. De weg die ik aflegde om mijn eigen stem en antwoorden te vinden, vormt mijn dagelijkse drijfveer als Life coach.

Net als ik destijds, zie ik dat mensen zich vaak snel en gemakkelijk laten leiden door anderen. Daar ga ik op ‘aan.’ Want wie weet er nou beter wat goed voor jou is, dan jijzelf?! Daarom help ik mensen hun eigen antwoorden te vinden en in hun eigen kracht te staan.

Lees hier het hele verhaal van Astrid.

Wil je ook dat jouw leven een andere wending neemt? Dat jij gaat bepalen hoe jij je leven leeft en gaat doen waar je blij van wordt?

Graag kom ik met je in contact om je meer te vertellen over mijn werkwijze. Laat hieronder je gegevens achter en ik neemt contact met je op.

  Wil jij dit ook?

  Meer weten over Life coaching in Leiden?

  Wil je meer weten of een kennismakingsgesprek met mij inplannen? Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

  Tot dan!

  Astrid

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.