Lifecoach logo

Life coach in Leiden

Ben jij op zoek naar een Life coach in de omgeving van Leiden? Onze ervaren Life coach in Leiden helpt je aan meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en helpt je patronen te doorbreken.

Neem contact met mij op

Zoek je een Life coach in Leiden?

Woon of werk je in de omgeving van de stad Leiden en ben je op zoek naar een gekwalificeerde Life coach? Dan ben je hier aan het goede adres. Veel mensen die op zoek zijn naar verbetering van hun persoonlijke- en professionele leven wonen en/of werken in de omgeving van Leiden. Als Life coach sta ik dan ook voor je klaar om jou te begeleiden in het bereiken van jouw doelen.

Als Life coach ben ik werkzaam in de omgeving van Leiden en ik help je om in verbinding te komen met jezelf, je lichaam en gevoelens en emoties. Als Life coach en holistisch therapeut begeleid ik je naar nieuwe inzichten, help ik je ineffeciënte patronen te doorbreken en nieuwe mogelijkheden en kansen te zien en te pakken. Klik op de link, om meer te lezen over wat deze vormen van Lifecoaching voor jou kunnen betekenen.

Over Judith

“Na een complexe jeugd, waarin ik heel wat -gogen en -peuten versleten heb, een fulltime carrière in het onderwijs en een lange, moeizame relatie kwam ik mijzelf tegen op de bodem van de put: de welbekende burn-out. Een paar maanden later zat ik bij een Life coach. En wat zij tegen mij zei heeft mijn leven veranderd……Lees hier het hele verhaal van Judith.

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer over mijn werkwijze. Laat hieronder je gegevens achter en ik neemt contact met je op.

  Wil jij dit ook?

  Meer weten over Life coaching in Leiden?

  Wil je meer weten of een kennismakingsgesprek met mij inplannen? Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

  Tot dan!

  Judith

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.