Lifecoach logo

Life coach in Breda

Ben je op zoek naar een Life coach in Breda? Graag vertel ik je hoe Lifecoaching ook jouw leven positief kan veranderen.

Neem contact met mij op
Lifecoach Dagmar van Pelt

Zoek je naar een een Life coach in Breda?

Woon of werk je in de omgeving van Breda en ben je op zoek naar een gekwalificeerde Life coach? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Veel mensen die op zoek zijn naar verbetering van hun persoonlijke- en professionele leven wonen en/of werken in de omgeving van Breda. Als Life coach sta ik dan ook voor je klaar om jou te begeleiden in het bereiken van jouw doelen.

Je leven kan ontzettend frustrerend en zelfs eenzaam aanvoelen. Toch hoeft het niet zo te zijn, weet ik uit eigen ervaring. Als geen ander weet namelijk hoe het is om in de draaikolken van patronen rond te draaien én hoe het is als je eenmaal weg bent uit belemmerende en negatieve patronen van denken, voelen en doen.

Ik vond mijn antwoorden op de 3 belangrijkste vragen binnen Lifecoaching; wie BEN ik, wat WIL ik en wat KAN ik? Het leerde mij meer compassie voor mezelf en anderen te voelen, mijn emoties te reguleren en ik leerde mijn hoofd met mijn hart te verbinden. Meer dan ooit ben ik in balans, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik droom, leef en geniet in het hier en nu en voel me bevrijd. Bevrijd van het negatieve eetpatroon, dat mij jarenlang trouw is geweest.

Als Life coach woon en werk ik in de omgeving van Breda. Ik ben NLP coach, systemisch analist, holistisch therapeut en begeleider van familieopstellingen. Klik op de link, ik vertel je graag wat jij met deze vormen van Lifecoaching kan bereiken.

Over Dagmar

Mijn naam is Dagmar van Pelt, 49 jaar, woonachtig in Breda en intens gelukkig getrouwd met Jacco. Samen hebben we twee prachtige (puber)zonen, Daan en Teun. Ik ben opgegroeid in een gezin waar ik als klein meisje met een eigen willetje, op zoek ging naar manieren om regels te omzeilen en grenzen te verleggen.

Typisch gedrag dat bij een peuter hoort. Totdat mijn moeder een ernstig auto-ongeluk kreeg en het gezin op zijn kop stond. Mijn veilige en beschermde omgeving waarin ik me thuis voelde, zag er ineens heel anders uit. Geen omgeving meer waar mijn zus en ik konden ontdekken, stout mochten zijn.

Lees hier mijn hele verhaal!

Als holistisch therapeut ervaar ik dagelijks bij mijn klanten hoe hun gedrag bepalend blijkt voor hoe zij in verbinding staan met anderen en draagt hun gedrag in meer of mindere mate bij aan het uiteindelijke doel dat zij willen bereiken.

Neem contact met mij op en leer mij kennen. Tijdens een kennismakingsgesprek vertelt ik je alles over mijn Life coaching en kan jij ervaren of ik de juiste persoon voor je ben.

Laat hieronder je gegevens achter en ik neemt contact met je op.

  Wil jij dit ook?

  Meer weten over Lifecoaching in Breda?

  Wil je meer informatie over mijn Lifecoaching in Breda, over mijn werkwijze of hoe het traject verloopt? Plan een kennismakingsgesprek op mijn locatie in Breda. Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

  Tot dan!

  Dagmar

  Voor wie?

  Onze Life coach in Breda luistert graag naar jouw verhaal en helpt je om inzicht te krijgen in je huidige situatie. Met de juiste hulp vind je de diepgang en zingeving in het leven, waar je naar verlangt.

  Lees meer!

  Klanten over hun ervaringen met onze coachingstrajecten

  Lees hier alle ervaringen

  “Ik heb genoten van de gesprekken...”

  S. over haar coachtraject bij Dagmar

  “Dagmar is heel professioneel. Ze luistert aandachtig en schakelt heel snel waardoor ze gauw de vinger op de zere plek legt en tot de kern komt mede do...” Lees meer

  “Nooit gedacht dat ik dit zou durven”

  Miranda over haar coachtraject bij Frederiek

  “Je bent een heel fijn, geduldig en lief persoon. Ik voelde mij veilig bij jou, waardoor ik mij open durfde te stellen. Ik heb veel therapieën gehad, m...” Lees meer

  “Heel professioneel met gevoel en humor”

  F.B. over haar coachtraject bij Anne

  “Ik ben heel blij dat ik bij Anne terecht ben gekomen. Anne is een hele fijne coach die goed luistert naar je verhaal en goed kan samenvatten zodat de...” Lees meer

  “Heel diep en veilig”

  J. over haar coachtraject bij Frederiek

  “ik weet niet hoe je het doet maar je bent echt heel goed in je lichaamswerk, ook het vinden van de plekken en het effect - magische ervaring, ook wat...” Lees meer

  “Vertrouwen in mijn eigen keuzes”

  B.S. over zijn coachtraject bij Anne

  “Je bent een perfect luisterend oor, die iemand gas terug leert nemen, of juist gas erbij wanneer dat nodig is. Verder kan jij op subtiele manier spieg...” Lees meer

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.