Lifecoach logo

Life coach in Bussum

Ben jij op zoek naar een Life coach in de omgeving van Bussum? Onze ervaren Life coach in Bussum helpt je aan meer zelfvertrouwen, een gezonde werk/privé balans en helpt je patronen te doorbreken.

Neem contact met mij op

Zoek je een Life coach in Bussum?

Woon of werk je in de omgeving van de Bussum en ben je op zoek naar een gekwalificeerde Life coach? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Veel van mijn klanten die op zoek zijn naar verbetering van hun persoonlijke- en professionele leven wonen en/of werken in de omgeving van Bussum. Als Life coach ben ik er dan ook om jou te begeleiden naar gezonde financiën, een fijne werk/privé balans en het bereiken van jouw doelen.

Als Life coach ben ik werkzaam voor klanten die wonen en/of werken in de omgeving van Bussum. Ik help je om in verbinding te komen met jezelf, je lichaam en je gevoelens en emoties en begeleid je in het anders inrichten van je zakelijke- en/of privé leven. Als Life coach, natuurcoach, ondernemers- en schrijfcoach en holistisch therapeut begeleid ik je naar nieuwe inzichten, help ik je inefficiënte patronen te doorbreken en nieuwe mogelijkheden en kansen te zien en te pakken. Klik op bovenstaande linken, om meer te lezen over wat mijn werkwijze óók voor jou kan betekenen.

Over Barbro

Een aantal jaren geleden liep ik volledig vast. Met mijn handen in het haar zat ik aan de eettafel, paperassen van mijn boekhoudklanten om mij heen, kinderen rondrennend door de kamer en in mijn hoofd was ik ook nog druk met de planning van de gemeenteraadsvergadering van die avond.

Daarnaast voelde ik de druk om ook nog de wereld te redden, omdat ik in tal van clubjes en besturen zat, die allemaal tot doel hadden de wereld beter en mooier maken.

Achteraf ontdekte ik dat ik een pleaser was en daardoor totaal geen rust in mijn hoofd en in mijn lijf had. In mijn pogingen om het iedereen naar de zin te maken liep ik mezelf volledig voorbij.

Lees hier het hele verhaal van Barbro.

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer over mijn werkwijze. Laat hieronder je gegevens achter en ik neemt contact met je op.

  Wil jij dit ook?

  Meer weten over Life coaching in Bussum?

  Wil je meer weten of een kennismakingsgesprek met mij inplannen? Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

  Tot dan!

  Barbro

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.