Lifecoach logo

Over ons

Mijn opvoeding en wat ik als kind had meegemaakt vormde mijn leven, totdat ik anders besloot......

Neem contact met mij op

In mijn ondernemerschap stond ik mezelf in de weg

Mijn naam is Astrid Koelewijn. Ik woon in Noordwijk, ben getrouwd met Léon en in my early fifties. Samen begeleiden we onze drie prachtige jong volwassen kinderen. Na inmiddels dertig jaar zelfstandig ondernemerschap werk ik nu alweer vijftien jaar in mijn eigen praktijk als Life coach. Daarvoor runde ik samen met mijn man een reclamebureau. Een onderneming die uitgroeide tot een bedrijf met vijftien medewerkers en een omzet van twee miljoen euro.

In die jaren een jong, groeiend bedrijf en een jong gezin. Mijn man nam zaken frontoffice voor zijn rekening, mijn pakkie an was alles backoffice en thuis. Een hectische tijd waarin zich regelmatig situaties voordeden waarin ik teleurgesteld en gefrustreerd raakte. Waarvoor ik vaak niet direct een oplossing wist. Maar met mijn tomeloze inzet stapte ik over teleurstellingen heen en deed wat ik dacht dat het beste was. Om later te concluderen dat zaken niet structureel veranderden en problemen niet opgelost werden.

Ergens eind oktober 2008 stapte ik, zoals elke ochtend, onder de douche voordat ik naar kantoor ging. Toen ik eenmaal onder die warme straal stond, begon mijn lijf uit zichzelf heftig te trillen. Ik schrok me rot en greep me vast aan de wand. Geen idee wat er gebeurde, mijn benen werden slap en hielden mijn gewicht niet meer. Omdat ik het trillen niet kon stoppen, liet ik me bang en huilend op de vloer zakken. Daar zat ik letterlijk bij het doucheputje. Vanuit het diepste van mijn Ziel was het enige wat in me naar bovenkwam: ‘Ik wil niet meer, ik WIL niet, IK WIL NIET.’

Zoals ik dat gewend was probeerde ik ook over dit voorval heen te stappen, maar dat lukte niet. Het werd niet meer als vanouds. Na nog een tijd lang onzeker aanmodderen besloot ik dat het anders moest.

Wat Lifecoaching je oplevert

Vanaf dat moment zocht ik hulp en kreeg ik inzicht in mijn patronen en problemen. Het waren niet mijn omstandigheden, maar ik bleek mezelf nog het meest in de weg te staan. Door middel van Lifecoaching zag ik in waar ik mezelf tegenhield en leerde ik mezelf kennen. Ik ontdekte wat ik wilde en hoe ik dit kon bereiken. Het was het moment dat ik de leiding nam over mezelf, mijn leven en mijn bedrijf. Dat maakte mij een succesvolle vrouw, Life coach en ondernemer.

Het platform voor hoogopgeleide Life coaches

Waar men eerst nog dacht dat ik de term Lifecoaching zelf verzonnen had, bleek een aantal jaren geleden dat Lifecoaching vooral een commerciële term was geworden.  Veel opleidingsinstituten spelen er handig op in en verdienen er waarschijnlijk bakken met geld aan. Omdat ik mezelf daarmee op één hoop geveegd voelde, kwam er een vuurtje naar boven; dáár was ik niet al jaren voor bezig?! Lifecoaching is een vak wat veel méér omvat dan een goed gesprek.

De ondernemer in mij zocht naar een manier om onderscheidend te zijn en ervoor te zorgen dat mensen het verschil kunnen zien. Om daarmee een keuze te krijgen in het onmetelijke aanbod van coaches.

Daarom ontwikkelde ik een online platform en zoek de samenwerking met hoogopgeleide Life coaches. Juist door mijn combinatie van skills als Life coach, maar ook mijn ervaringen als vrouw, moeder en ondernemer vormen een waardevolle aanvulling voor zowel klanten als voor Life coaches. Het gaat tenslotte om persoonlijk leiderschap.

Persoonlijk leiderschap ontwikkel je alleen door een proces van transformatie. Een proces waarin ik mijn valkuilen ontdekte, ervaringen moest verwerken, gevoelens leerde interpreteren waardoor mijn intuïtie zich kon ontwikkelen. Dit alles heb ik op mijn eigen manier en in mijn eigen tempo geïntegreerd in mijn leven en ondernemerschap. Dát is persoonlijk leiderschap; de vaardigheid waarbij het hoofd, hart en handen optimaal samenwerken om je doelen te realiseren.

In de afgelopen jaren heb ik dan ook hard gewerkt om meer mensen bewust te maken, zodat zij onafhankelijk van hun opvoeding en ervaringen hun doelen kunnen bereiken. Laat daarom mijn verhaal een wake-up call voor je zijn.

Situaties komen niet uit de lucht vallen….

In mijn werk als Executive Life coach heb ik in de loop van de jaren met veel mensen gewerkt die ergens in hun leven en/of ondernemerschap de grip waren kwijtgeraakt of vastliepen. Die, net als ik, veel te lang signalen als onzekerheid, moe zijn, slecht slapen, piekeren, keer op keer tegen hetzelfde issue aanlopen, een dalende omzet, relatieperikelen en/of hommeles op de zaak genegeerden. Er vaak vanuit gaande dat het wel over zou gaan. Ooit dacht ik dat ook, maar inmiddels weet ik dat situaties niet uit de lucht komen vallen. Het zijn signalen dat jij iets moet veranderen.

Ben je op zoek naar persoonlijke groei, inspiratie en inzichten? Laat je inspireren door onze artikelen, leer luisteren naar je lijf met behulp van ons ebook of ga direct aan de slag met onze online training of met één van onze Life coach bij jou in de buurt. Op deze website vind je het allemaal.

Begrijp me goed, mijn verhaal is absoluut niet uniek. Alle door mij geselecteerde en aangesloten Life coaches zijn een soortgelijk transformatie proces doorgegaan en zijn opgeleid om onze klanten te begeleiden in zo’n transformatieproces.

Een gelukkig leven met fijne relaties en vervullend werk is, ook voor jou, slechts een innerlijk besluit bij je vandaan. Laat onze verhalen daarom een wake up call voor je zijn.

Veel inspiratie en wijsheid gewenst!

Astrid

Klanten over hun ervaringen met onze coachingstrajecten

Lees hier alle ervaringen

“Nooit gedacht dat ik dit zou durven”

Miranda over haar coachtraject bij Frederiek

“Je bent een heel fijn, geduldig en lief persoon. Ik voelde mij veilig bij jou, waardoor ik mij open durfde te stellen. Ik heb veel therapieën gehad, m...” Lees meer

“Ik heb genoten van de gesprekken...”

S. over haar coachtraject bij Dagmar

“Dagmar is heel professioneel. Ze luistert aandachtig en schakelt heel snel waardoor ze gauw de vinger op de zere plek legt en tot de kern komt mede do...” Lees meer

“Heel diep en veilig”

J. over haar coachtraject bij Frederiek

“ik weet niet hoe je het doet maar je bent echt heel goed in je lichaamswerk, ook het vinden van de plekken en het effect - magische ervaring, ook wat...” Lees meer

“Heel professioneel met gevoel en humor”

F.B. over haar coachtraject bij Anne

“Ik ben heel blij dat ik bij Anne terecht ben gekomen. Anne is een hele fijne coach die goed luistert naar je verhaal en goed kan samenvatten zodat de...” Lees meer

“Vertrouwen in mijn eigen keuzes”

B.S. over zijn coachtraject bij Anne

“Je bent een perfect luisterend oor, die iemand gas terug leert nemen, of juist gas erbij wanneer dat nodig is. Verder kan jij op subtiele manier spieg...” Lees meer

  Wil jij dit ook?

  Wil jij jouw belemmeringen overwinnen?

  Vul hiernaast je gegevens in en één van ons neemt contact met je op.

  Tot dan!

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.