Lifecoach logo

Missie en visie

Wij geloven dat elk gezond denkend mens zelfstandig de voor hem of haar juiste keuzes kan maken, als zij daar de juiste kennis voor hebben, namelijk die van henzelf.

Waarom?

Cijfers liegen er niet om; het is schrikbarend hoeveel mensen zich terneergeslagen voelen - waarbij veel van hen al jaren antidepressiva slikken - zonder écht naar de aard van het probleem op zoek te gaan. Zoveel mensen die daardoor onbewust schikken in hun lot.

Het ontbreekt hen aan inzicht, daadkracht en lef. Het is mijn missie om elk gezond denkend mens in Nederland zelfredzaamheid en onafhankelijkheid te laten ervaren om daarmee hun eigen succes en geluk vorm te geven en na te streven.

Waarom? Omdat wij geloven…

Omdat ik geloof en uit eigen ervaring wéét dat elk gezond denkend mens zelfstandig de voor hem of haar juiste keuzes kan maken, als zij daar de juiste kennis voor hebben, namelijk die van henzelf.

Al jarenlang creëer ik een veilige omgeving, waarin ik mensen begeleidt, op holistische wijze, om negatieve ervaringen te verwerken, waardoor zij opluchting en ontspanning voelen en daarmee letterlijk lucht en ruimte krijgen.

Ik leer mensen geen trucjes om met de uitdagingen van het leven om te gaan. In plaats daarvan geef en vraag ik commitment en begeleid ik hen naar hun eigen antwoorden en oplossingen én stimuleer hen om de voor hen belangrijke stappen te nemen.

Waarbij ik steeds weer het vertrouwen geef in het zelflerend, zelfsturend, zelfoplossend- en zelfherstellend vermogen van zichzelf.

Hé?! Wie weet er nou beter wat goed voor jou is, dan jijzelf?

Natuurlijk zeg ik niet dat mensen nooit meer antidepressiva zouden moeten gebruiken. Wel pleit ik voor een samenleving waarin we meer oog hebben voor het zelfherstellend vermogen van mensen.

Met mijn holistische aanpak en die van alle gedegen en integraal opgeleide Life coaches, kunnen wachtlijsten verkorten en op termijn voorkomen worden. Daarnaast zal het gebruik van medicijnen verminderen. Medicijnen worden nu te vaak als oplossing voorgeschreven. In mijn ogen zou dit slechts tijdelijk en ondersteunend moeten zijn.

Klanten die met mij hebben samengewerkt en daarmee de verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid namen, ervaren sindsdien zelfvertrouwen, veerkracht, zelfredzaamheid en onafhankelijkheid. Dít is de verandering die ik in Nederland voor ogen heb.

Vanzelfsprekend kan ik dit niet alleen. Dat is de reden dat ik, onder de vlag van Lifecoach.nl, andere Life coaches wil begeleiden, die bereid zijn te werken aan het succesvol neerzetten van hun praktijk en om te leren van mijn kennis en ervaring. Daarmee maken wij gezamenlijk deze ontwikkeling voor meer mensen mogelijk.

Ik help en begeleid deze Life coaches om hun praktijk op een professionele en kwalitatieve manier neer te zetten, wat daardoor bijdraagt aan mijn visie, zodat onze werkwijze meer invloed en impact creëert in Nederland.

Meer weten?

Vul dan hier je gegevens in en ik neem contact met je op.

Ik kijk naar je uit!

Astrid Koelewijn

  Wil jij dit ook?

  Wees de verandering die je wilt zien in de wereld!

  Meer weten?

  Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

  Tot dan! Astrid

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.