Lifecoach logo

Barbro van der Ham

Bussum

Holistisch therapeut | Natuurcoach | Ondernemerscoach | Schrijfcoach

Neem contact op

  Wil jij dit ook?

  Klanten komen bij mij om

  • te ontdekken hoe zij hun leven anders kunnen inrichten
  • hun leven en/of bedrijf vooruit te brengen
  • beter voor zichzelf te zorgen
  • te leven vanuit eigen kracht
  • meer bij zichzelf te komen
  • rust in hun leven te ervaren
  • een gevoel van vrijheid te ervaren
  • niet langer ‘aan’ te staan
  • een betere werk/privé balans te creëren

  Over Barbro van der Ham

  Een aantal jaren geleden liep ik volledig vast. Met mijn handen in het haar zat ik aan de eettafel, paperassen van mijn boekhoudklanten om mij heen, kinderen rondrennend door de kamer en in mijn hoofd was ik ook nog druk met de planning van de gemeenteraadsvergadering van die avond.

  Lees meer!

  Het aanbod van Barbro

  EénopéénLifecoaching

  Ongeacht in welke levensfase je je bevindt of welke uitdagingen je op je weg tegenkomt – of het nu gaat om je carrière of persoonlijke leven – Life coaching is een krachtig instrument om je te brengen waar je heen wilt.

  Dit is wat Lifecoaching ook jou kan brengen!

  Carrierèsupport

  Carrièresupport is de preventieve begeleiding van medewerkers voor meer positiviteit en algeheel welzijn door coaching op de werkvloer.

  Onze Life coaches kennen geen wachtlijst, dus start vandaag nog met coaching on the job.

  Consolidatietraject

  Nadat jij, samen met je Life coach, meer inzichten hebt gekregen en veranderingen hebt doorgevoerd tijdens één op één Lifecoaching, kom je in de consolidatiefase.

  Stagnatie en terugval in oude patronen wordt nu jouw grootste uitdaging.

  Onze klanten over Barbro

  Lees meer!

  ““Ik ervoer je coaching als erg open en vriendelijk, waardoor het makkelijker werd om mij open te stellen en geen barrière te voelen om zaken te zeggen.””

  Lotte over haar coachtraject bij Astrid

  “"Voordat ik aan het coachtraject begon heb ik niet zozeer getwijfeld, maar heb er wel even over na moeten denken. Meer om bij mijzelf na te gaan of ik...” Lees meer

  ““Nooit had ik verwacht uit te komen bij een coach om me door een bepaalde periode in mijn leven te willen laten begeleiden. Maar wat een cadeautje heb ik mezelf gegeven door jou te contacten.””

  N. over haar coachtraject bij Astrid

  ““Nooit had ik verwacht uit te komen bij een coach om me door een bepaalde periode in mijn leven te willen laten begeleiden. Maar wat een cadeautje heb...” Lees meer

  ““De sessies waren soms confronterend, soms emotioneel, maar vaak enorm verhelderend.””

  Daniëlle over haar coachtraject bij Astrid

  ““Na het herstel van mijn burn-out vond ik het nog steeds lastig om een goede balans te vinden, waardoor ik mij vaak niet goed voelde. Om deze cirkel t...” Lees meer

  ““Haar aanpak is direct maar niet dwingend en ze maakt alles bespreekbaar. Ook als ze iets merkt dat gezegd moet worden bijvoorbeeld.””

  Wendy over haar coachtraject bij Astrid

  ““Ik vond mijn coachingstraject met Astrid heel fijn. Hoewel ik er met een meer zakelijke insteek instapte heeft zij voor mij op persoonlijk vlak het m...” Lees meer

  ““De kosten heb ik ingecalculeerd en het heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan. Het was de investering in mezelf waard.””

  Berdi over haar coachtraject bij Astrid

  ““Via google kwam ik op jouw website terecht. Na eerdere ervaringen met ‘coach’ achtige trajecten wist ik dat het een investering in mezelf zou zijn. N...” Lees meer

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.

  Kom in contact!