Lifecoach logo

Marly Huisinga

Den Bosch

Holistisch therapeut | Hypnotherapeut | Life- & Businesscoach

Neem contact op

  Wil jij dit ook?

  Klanten komen bij mij om

  • rust in hun hoofd te ervaren
  • uit hun burn-out te komen
  • niet meer ‘sterk’ te hoeven zijn
  • hulp te leren vragen
  • belemmerende overtuigingen te elimineren
  • leren grenzen te stellen
  • leren loslaten

  Over Marly Huisinga

  Om hulp vragen is en blijft spannend, maar het is ook de reden waarom ik doe wat ik doe. Ik vind dat we te weinig over gevoelens en emoties praten, waardoor onze maatschappij lijkt te verharden. Alsof het normaal is om ‘sterk’ te zijn, anders val je erbuiten. Dat klopt niet voor mij. Gevoelens en emoties hebben een functie en onze diepste dalen kunnen ook voor jou de mooiste inspiratiebron zijn, om er vervolgens veel sterker uit te komen.

  Lees meer!

  Het aanbod van Marly

  EénopéénLifecoaching

  Je hebt een drukke baan en daarnaast ook nog een gezin om voor te zorgen. De balans tussen je werk en privéleven is ver te zoeken. Je rent maar door en ’s avonds plof je uitgeput op de bank of in bed. Tijd voor jezelf en wat belangrijk is voor jou heb je niet. Hier moet verandering in komen, maar hoe?

  Tijdens jouw één op één Life coachtraject, werk je samen met mij aan actuele situaties. Je verkrijgt inzichten over waar je gedrag, valkuilen en patronen vandaan komen. Dit is belangrijk, opdat jij leert van het verleden en dus richting de toekomst veranderingen kan bewerkstelligen. Dat is groei.

  Je krijgt direct handvatten om toe te passen en je werkt stap voor stap aan de veranderingen zoals jij die voor ogen hebt.

  Na elke sessie ervaar jij meer rust in je hoofd en in je lijf en maak je keuzes die jou blij en gelukkig maken.

  Vraag een kennismakingsgesprek aan door op de button hieronder te klikken. Ik adviseer je graag over het aantal sessies voor het beste resultaat.

  Carrièresupport

  Als ondernemer, manager of HR-medewerker heb je helaas soms te maken met medewerkers die niet goed functioneren, ziek worden of uitvallen.

  Wist je dat een zieke medewerker gemiddeld 250 euro per dag kost? Voorkom frustratie en bespaar kosten door te investeren in de ontwikkeling van intermenselijke vaardigheden met Carrièresupport.

  Ik heb geen wachtlijst, dus start vandaag nog met coaching on the job.

  Voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden, klik op de link hieronder.

  Consolidatietraject

  Nadat jij meer inzichten hebt gekregen en veranderingen hebt doorgevoerd tijdens Lifecoaching, kom je in de consolidatiefase. In deze fase moet je het alleen doen, waardoor stagnatie en terugval jouw grootste uitdaging wordt.

  Daarom helpen wij je middels dit traject om de door jou behaalde resultaten te continueren, signaleren wij mogelijke valkuilen en begeleiden wij je om eventueel terugval in oude patronen te voorkomen.

  Neem contact met mij op, ik vertel je er graag meer over.

  Onze klanten over Marly

   Wil jij dit ook?

   Keertje kennismaken?

   Woon of werk jij in de omgeving van Den Bosch? Ik sta voor je klaar om je uit je hoofd en naar je lichaam te begeleiden.

   Laat hiernaast je gegevens achter en ik neem contact met je op.

   Tot dan!

   Marly

   Lifecoach logo

   Voor succesvol leven en werken.

   Kom in contact!