Lifecoach logo

Marly Huisinga

Den Bosch

Holistisch therapeut | Hypnotherapeut | Life- & Businesscoach

Neem contact op

  Wil jij dit ook?

  Klanten komen bij mij om

  • rust in hun hoofd te ervaren
  • uit hun burn-out te komen
  • niet meer ‘sterk’ te hoeven zijn
  • hulp te leren vragen
  • belemmerende overtuigingen te elimineren
  • leren grenzen te stellen
  • leren loslaten

  Over Marly Huisinga

  Om hulp vragen is en blijft spannend, maar het is ook de reden waarom ik doe wat ik doe. Ik vind dat we te weinig over gevoelens en emoties praten, waardoor onze maatschappij lijkt te verharden. Alsof het normaal is om ‘sterk’ te zijn, anders val je erbuiten. Dat klopt niet voor mij.

  Lees meer!

  Hoe leer ik om hulp vragen?

  Mezelf kwetsbaar opstellen, om hulp vragen, toegeven dat het niet goed ging, eerlijk naar mezelf zijn… het was een enorme drempel waar ik tegenop zag. Op mijn achttiende startte ik met psychotherapie. In de jaren daarna volgden meerdere trajecten bij een psychotherapeut, psycholoog en ik kreeg EMDR-therapie.

  Waarna nog een hulptraject volgde en nog één, en nog één. Steeds moest ik opnieuw die drempel over. Steeds weer het gevoel dat je hebt gefaald, maar dan toch weer je schouders eronder zetten… pffff.

  Toen ik inzag dat dit mij geen duurzame verbetering gaf, beet ik me vast in persoonlijke ontwikkeling. Ik ging aan de slag met holistisch therapeuten, coaches en neurofeedback. Daarin vond ik wel de hulp die ik nodig had. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Daarop besloot ik zelf opleidingen te gaan volgen.

  Wat moet je doen als je iets niet durft te vragen?

  Verandering is nogal een thema geweest in mijn leven, een thema waar ik de eerste jaren nooit zo lekker op ging. Maar inmiddels is dat anders. Ik ontdekte namelijk dat het enige constante in het leven verandering is. En niet ondanks, maar juist dankzíj́ alle angst, onzekerheid, frustraties, verdriet, vermoeidheid en tegenslag.

  Heb jij moeite met hulp vragen?

  Verandering is tegenwoordig een woord dat ik omarm! Het betekent immers GROEI. Het is leren meegaan met wat is en de illusie van controle kunnen loslaten. Daardoor heb ik letterlijk mogen ervaren dat door groei de mooiste dingen gebeuren.

  Wil jij ook graag hulp, maar vind je het lastig en durf je het eigenlijk niet te vragen? Ik help je inzien dat verandering ook leuk kan zijn en ik begeleid je zodat jouw groei de basis wordt waarmee de mooiste dingen kunnen gebeuren.

  Keertje kennismaken?

  Graag nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek om te bespreken welke verandering jij voor je ziet.

  Het aanbod van Marly

  EénopéénLifecoaching

  Ongeacht in welke levensfase je je bevindt of welke uitdagingen je op je weg tegenkomt – of het nu gaat om je carrière of persoonlijke leven – Life coaching is een krachtig instrument om je te brengen waar je heen wilt.

  Dit is wat Lifecoaching ook jou kan brengen!

  Carrièresupport

  Carrièresupport is de preventieve begeleiding van medewerkers voor meer positiviteit en algeheel welzijn door coaching op de werkvloer.

  Onze Life coaches kennen geen wachtlijst, dus start vandaag nog met coaching on the job.

  Consolidatietraject

  Nadat jij, samen met je Life coach, meer inzichten hebt gekregen en veranderingen hebt doorgevoerd tijdens één op één Lifecoaching, kom je in de consolidatiefase.

  Stagnatie en terugval in oude patronen wordt nu jouw grootste uitdaging.

  Onze klanten over Marly

  Lees meer!

  “Blij met de handvatten.”

  H. over zijn coachtraject bij Marly

  “Marly, Nogmaals hartelijk dank voor de tijd en ruimte die jij vanaf september zo snel voor mij had toen ik even stevig wankelde in mijn leven. We zijn...” Lees meer

   Wil jij dit ook?

   Keertje kennismaken?

   Woon of werk jij in de omgeving van Den Bosch? Ik sta voor je klaar om je uit je hoofd en naar je lichaam te begeleiden.

   Laat hiernaast je gegevens achter en ik neem contact met je op.

   Tot dan!

   Marly

   Lifecoach logo

   Voor succesvol leven en werken.