Lifecoach logo

Sandra Happé

Oud Beijerland

Life coach | Psychosociaal therapeut | Holistisch therapeut | Outdoor Life coach

Neem contact op

  Wil jij dit ook?

  Klanten komen bij mij om

  • open en vertrouwelijk over hun situatie te praten
  • meer inzicht te krijgen in belemmerende patronen
  • beter te leren luisteren naar hun lichaam
  • zelfverzekerder te worden
  • stappen te zetten in hun persoonlijke ontwikkeling
  • beter om te leren gaan met stress en tegenslagen
  • meer innerlijke rust, vitaliteit en veerkracht te ontwikkelen
  • te ontdekken wat zij echt belangrijk vinden en daarvoor gaan staan

  Over Sandra Happé

  Door terugkerende, lichamelijke klachten kwam ik op mijn vijftiende bij een holistisch therapeut terecht. De aanleiding was dat ik tijdens iedere tentamenperiode met 40 graden koorts op bed lag.

  Lees meer!

  Alle ballen in de lucht willen houden

  De opleiding aan de SPSO volgde ik in een drukke periode in mijn leven. De kinderen waren nog jong, we waren een huis aan het verbouwen en daarnaast werkte en studeerde ik. Regelmatig voelde ik me vermoeid en overbelast.

  Wat te doen als je last hebt van stress?

  De methodes waar ik tijdens de opleiding mee leerde werken, zoals visualisaties, werken met de biografie, voice dialogue. transactionele analyse en vele andere methodes hebben geholpen om me in deze periode beter staande te houden.

  Hierdoor kwam er meer rust in mezelf en in mijn gezin. Ik werd me bewust van mijn eigen belemmerende overtuigingen en valkuilen en leerde vanuit een breder perspectief naar mijn problemen – uit het heden en het verleden – te kijken.

  Bij de SPSO heb ik mijn gereedschapskist als mens en therapeut verder kunnen aanvullen en in 2013 startte ik met mijn eigen praktijk. Sinds december 2023 werk ik als (Outdoor) Life coach samen met de andere coaches van Lifecoach.nl. Daarnaast werk ik een aantal dagen per week als Clientondersteuner voor Stichting MEE.

  Van stress naar veerkracht

  Anderen leren hoe zij, net als ik destijds, met alle ups en downs van het leven om kunnen gaan, daar word ik enthousiast van! Vanuit ervaring weet ik dat bewustwording en verandering van belemmerende patronen en (overlevings-) mechanismes, helpt om steeds sneller weer in een positieve spiraal te komen en constructieve(re) keuzes te maken. Dat geeft veerkracht en vitaliteit.

  Wil jij dit ook?

  Graag loop ik een stukje mee op jouw pad om samen te ontdekken wat jij nodig hebt om beter in je vel te zitten, te doen waar jij blij van wordt en de beste versie van jezelf te worden.

  ‘You don’t have to see the whole staircase, just take the first step’
  (-
  Martin Luther King Jr.-)

  Wil jij ook je faalangst aanpakken en je persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Maak dan eens een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

  Tot dan!

  Sandra

  Het aanbod van Sandra

  EénopéénLifecoaching

  Ongeacht in welke levensfase je je bevindt of welke uitdagingen je op je weg tegenkomt – of het nu gaat om je carrière of persoonlijke leven – Life coaching is een krachtig instrument om je te brengen waar je heen wilt.

  Dit is wat Lifecoaching ook jou kan brengen!

  Carrierèsupport

  Carrièresupport is de preventieve begeleiding van medewerkers voor meer positiviteit en algeheel welzijn door coaching op de werkvloer.

  Onze Life coaches kennen geen wachtlijst, dus start vandaag nog met coaching on the job.

  Consolidatietraject

  Nadat jij, samen met je Life coach, meer inzichten hebt gekregen en veranderingen hebt doorgevoerd tijdens één op één Lifecoaching, kom je in de consolidatiefase.

  Stagnatie en terugval in oude patronen wordt nu jouw grootste uitdaging.

  Onze klanten over Sandra

  “Het was fijn mij te kunnen uiten.”

  M. over zijn coachtraject bij Sandra

  “Tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn lief had ik diverse gesprekken met Sandra. Deze hebben mij goed gedaan. Het was fijn mij te kunnen uit...” Lees meer

  “Ze geeft je alle ruimte.”

  H. over haar coachtraject bij Sandra

  “Bij Sandra voelde ik me direct op mijn gemak. Zij heeft de gave om zo bij jou aan te sluiten dat je je gemakkelijk open durft te stellen en het gespre...” Lees meer

  “Ik kon mijn gedachtenkluwen ontrafelen.”

  E. over haar coachtraject bij Sandra

  “Op het moment dat de stress van mijn opleiding mij boven het hoofd dreigde te groeien, was ik heel blij dat Sandra op mijn pad kwam. Ze creëerde direc...” Lees meer

   Wil jij dit ook?

   Keertje kennismaken?

   Benieuwd of ik iets voor je kan doen? Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

   Tot dan!

   Sandra

   Lifecoach logo

   Voor succesvol leven en werken.