Lifecoach logo

Dubbele agenda

Tijdens een netwerkbijeenkomst ontmoette ik een aardige vrouw. We vertelden elkaar hoe we geïnspireerd waren tot onze huidige werkzaamheden. Dat klinkt interessant; zij organiseert inspiratie- evenementen voor onderneemsters.

Shit, hoe kan ik hier weg!?

Ondanks dat ik merkte dat ik niet volledig inzicht had in haar hoe en waarom, maakte m’n hart een klein sprongetje toen ze vroeg of ik misschien eens iets ter inspiratie zou kunnen vertellen aan ‘haar’ onderneemsters? Wauw… dat zou gaaf zijn! Een uitnodiging via social media voor een bijeenkomst nam ik dan ook graag aan.

Ik reed richting Amsterdam, werd ontvangen met een glas sap en schudde handen van de binnenstromende vrouwen. Links en rechts stelde ik vragen over hun ondernemerschap en vroeg naar de link die zij met mijn gastvrouw hebben. Opmerkingen als, “het gaat heel goed, want ik heb mijzelf ingekocht”, “ik denk erover om mijn baan op te zeggen en er in te stappen.” maakten het nog steeds niet helder en heel langzaam groeide er zo’n unheimlich gefühl in mij.

In het eerste deel van de presentatie vertelde iemand haar verhaal, als inspirerend voorbeeld. Mmmm… twijfelachtig, maar misschien ben ik gewoon verwend met de Powerdag van Josje Feller!? Na een poosje kreeg ik hoofdpijn. Gek, ik ben niet zo hoofdpijngevoelig en ben ook echt zónder hoofdpijn van huis gegaan!?

Het tweede deel was in handen van mijn gastvrouw. Powerpoint met driehoeken, grafieken, euro’s, inkoop producten, verkoop in eigen netwerk. Dat snap ik allemaal wel, maar WAT wordt er dan verkocht? Bij navraag bij mijn buurvrouw hoorde ik: “je gaat er geweldig uitzien, je valt af en je gaat stralen! Dat valt je omgeving natuurlijk op en die willen dan vervolgens óók allemaal die producten gaan gebruiken. Ik verkoopt deze aan hen en zij gaan ook weer die producten aan hún buurvrouw verkopen.” Het kwartje viel! Ik had geen powerpoint meer nodig.

Mijn unheimliche gefühl was uitgegroeid tot lichte paniek. Shit, hoe kan ik hier weg! Wat voelde dit verkeerd!! Auw hoofdpijn! Wat zat er eigenlijk in het glas dat ik kreeg? Het smaakte al zo raar.

Ik wist niet hoe snel ik weg moest komen. Het drankje, zo vertelde mijn gastvrouw later via DM, is ‘een energiedrankje met zorg samengesteld door artsen en specialisten’! Ja, ja, zonder mij van tevoren te informeren! Is ze nou helemaal gek geworden? Woest was ik…..

Voor jou

Dagenlang ben ik nog in de ban geweest van dit hele gebeuren. Dat heeft mijn overtuiging en uitgangspunt voor mijn coaching wederom rotsvast bevestigt. Voelen, voelen, voelen. Als je goed voelt ‘weet’ je dat er iets niet klopt! Het begint met voelen in je lijf, daarna komt je verstand. Als het je niet duidelijk is, vragen stellen en zoek het uit! Maak daarna keuzes met je hart…….. en in mijn geval met mijn lijf…. Rennen…. 🙂

Wil jij je verstand en gevoel bij elkaar brengen? Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op.
Tot dan! Astrid

Geplaatst in Bewustwording, Gezondheid

Lifecoach logo

Voor succesvol leven en werken.